Amd FX6300 Mac Os X Kernel Panic

Suat KRMNC

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma Mac Os X Mavericks yükleyeyim dedim. Kurdum, yeniden başlattım ama gümüş elmada yazılar geçmeye başladı. Bilgisayarın özellikleri:
  • Amd FX6300,
  • Gigabyte 970A-DS3P anakart,
  • Asus Gtx 760 DirectCU OC,
  • Seagate Barracuda 1TB ,
  • Kingston 60Gb SSD.

Mac'i HDD'ye kuracağım. Birde bilgisayara önce Win8 kurdum şimdide Mac kurmaya çalıştığım için Niresh'ten boot ediyor bunu nasıl windows yapabilirim? Bu da ekrana gelen hata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulumu boot etmek için "amdfx" komutunu kullandıysan;

• Kendine Chameleon vb. bir bootloader bul ve onu bootable USB yap.
  • Apple logosu olan HDD'ye gel ve şunları yaz:
Kod:
Chameleon için: -F -v GraphicsEnabler=Yes

Clover için: -v
  • Ve enter'a bas ve boot et.

Şimdide burada takıldı 3 seçenekte de sürdür gelmiyor.

Spam olacak ama evet sonunda başardım. Masaüstüne geldim. Çok mutluyum.

Şimdide bu ekrandan ilerisine gidemedim. Mac uğruna çektiğim çileler bitmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan kurun aynı sıkıntı bende oldu Intel işlemci ile tekrar kurmadan sistem boot etse bile takılıyor kalıyor.

AMD İşlemciye kurabilmeniz yine büyük bir şans, 1 haftadır Mavericks'de ben ekran kartını tanıtmaya çalışıyorum. ML'de tanıyo M'de tanımıyor.

Sonunda masaüstüne geldim. Demek ki neymiş AMD'yede Mac kurulabiliyormuş Ama sanırım ekran kartının driver yada kext i olmadığı için oyunlarda kasıyor gibi ama onun dışında sorun yok gibi.

İfadeler: MF
Sonunda masaüstüne geldim. Demek ki neymiş AMD'yede Mac kurulabiliyormuş Ama sanırım ekran kartının driver yada kext i olmadığı için oyunlarda kasıyor gibi ama onun dışında sorun yok gibi.

Üst kısımda şeffaflık varsa tanımıştır yoksa tanımamıştır,
- Mavericks ile gelen Nvidia kextleri sanırsam sıkıntılı orjinalinde görüntü alamıyordum aşağıdaki kexti kurarark görüntü alabiliri.
-- ASUS ENGTX 560 Ti Tanıtma Sorunun Çözümü | OS X Türkiye - Türkiye'nin Hackintosh Platformu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…