AMD FX6300 SİSTEM YORUMU

mbattal

Hectopat
Arkadaşlar Merhaba 1343 TL ' ye AMD sistem kurdum.Vatanbilgisayar web sitesinden alınan fotoğrafı aşağıda paylaştım.

- Oyun oynanmayacak.
- Daha çok adobe dw cs.. , photoshop vs. programlarında kasmadan çalışmak ve performans istiyorum sizce bu sistem işimi görür mü ?

Fotoğraf ;
ea7N1O.png

TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
anakartı değiştirmelisiniz. M5a97 r2.0 alabilirsiniz. Eğer bütçeniz yetmiyorsa msi 970a-g43 veya g46 alabilirsiniz. Kasa olarakta cmp-350 500w midt atx si̇yah kasa - middle tower - bilgisayar kasaları - vatan bilgisayar veya elite rc-430 500w midt atx pencereli̇ si̇yah kasa - middle tower - bilgisayar kasaları - vatan bilgisayar bunu alıp diğer bileşenleri iyileştirebilirsiniz. 2 kasada seçtiğiniz kasadan iyidir.

1 - önerdi̇ği̇ni̇z kasanin i̇lki̇ mi̇cro atx.
2- önerdi̇ği̇ni̇z kasalar 500w amd tam performans i̇çi̇n 600w ve üstü bekleni̇yor. 
anakartı le olmayan model ile değiştir.

Soğutucuyu çıkar işlemciyi de fx-4100 yap. Arta kalan paraya ekran kartını yükseltebilirsin.

Açikcasi fx 6300 den vazgeçmeyi̇ düşünmüyorum.
Fx6300 i̇çi̇nde gelen soğutucunun etki̇si̇z ve traktör gi̇bi̇ ses çikardiğini bi̇li̇yorum bu yüzden soğutucu gerekli̇.
Ekran kartini i̇lerleyen zamanda sapphi̇re hd7770 düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
FX6300'ü stok fanıyla birlikte kullanıyorum. Epey araştırmıştım Evo 212 alacaktım fakat kullandıktan sonra gerek olmadığını anladım. Normal zamanda 35-36 dereceyi geçmiyor. Ayrıca traktör sesi ne alaka ki? Hiç de öyle değil. Gayet normal bir fan. Yalnızca yaz ayı için endişelerim var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı