P pusat57 Ziyaretçi 30 Mart 2014 #11 Constantine dedi: Teşekkür ederim SSD konusunda biraz cahilim alır almaz yazacağım . Bir sürü marka var ve aralarında buğday sapını geçmeyecek farklar var. Gerçi en ufak fark bile neler yaratıyor orası ayrı konu elbette . Genişletmek için tıkla... Evet öyle günlük kullanımda aradaki farkı anlamazsınız ancak yazılım olarak araştırırsanız SAMSUNG aralarında en iyisi diyebilirim.
Constantine dedi: Teşekkür ederim SSD konusunda biraz cahilim alır almaz yazacağım . Bir sürü marka var ve aralarında buğday sapını geçmeyecek farklar var. Gerçi en ufak fark bile neler yaratıyor orası ayrı konu elbette . Genişletmek için tıkla... Evet öyle günlük kullanımda aradaki farkı anlamazsınız ancak yazılım olarak araştırırsanız SAMSUNG aralarında en iyisi diyebilirim.
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 30 Mart 2014 #12 Haklısınız dediğim gibi cahilim fakat Samsung'u araştırıyorum şuan.
P pusat57 Ziyaretçi 30 Mart 2014 #13 Constantine dedi: Haklısınız dediğim gibi cahilim fakat Samsung'u araştırıyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Ya cahilim cahilim demeyin şuna hiçbirimiz çok iyi değiliz. Kullandıkça ve kullanan arkadaşlar sayesinde bilgileniyoruz.
Constantine dedi: Haklısınız dediğim gibi cahilim fakat Samsung'u araştırıyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Ya cahilim cahilim demeyin şuna hiçbirimiz çok iyi değiliz. Kullandıkça ve kullanan arkadaşlar sayesinde bilgileniyoruz.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 30 Mart 2014 #14 Samsung'un 840 Evo serisi gerçekten çok iyiler.
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 30 Mart 2014 #15 En azından benden bilgilisiniz yahu .
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 30 Mart 2014 #16 Arkadaşları sistem hakkında yorumunuz yok mu?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 30 Mart 2014 #17 Sistemin oldukça güzel. SSD de alırsan tam olur. Bir de kasanın fotoğraflarını alabilir miyim?
SANTA_FORGET Kilopat Katılım 4 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2014 #18 Sistem yaqhio hanny. . İşlemciden memnunmusun gözle fark edilir bi fark oldumu bende 4100 den upradge planlıyorum.
Sistem yaqhio hanny. . İşlemciden memnunmusun gözle fark edilir bi fark oldumu bende 4100 den upradge planlıyorum.
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 30 Mart 2014 #19 Fark var tabiki, sistem rahatladı ve hızlandı. NFS Rivals oyununda ekran kartı kılını kıpırdatmıyor. Sıcaklık değerlerine henüz bakmadım, oyun ile meşgulüm
Fark var tabiki, sistem rahatladı ve hızlandı. NFS Rivals oyununda ekran kartı kılını kıpırdatmıyor. Sıcaklık değerlerine henüz bakmadım, oyun ile meşgulüm
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 31 Mart 2014 #20 5062 dedi: Sistemin oldukça güzel. SSD de alırsan tam olur. Bir de kasanın fotoğraflarını alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Elbette kardeşim çekip bırakacağım . Kasa içi ferahlığı bir türlü sağlayamadım tek sorunum o, kablolar ya kısa ya uzun :/.
5062 dedi: Sistemin oldukça güzel. SSD de alırsan tam olur. Bir de kasanın fotoğraflarını alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Elbette kardeşim çekip bırakacağım . Kasa içi ferahlığı bir türlü sağlayamadım tek sorunum o, kablolar ya kısa ya uzun :/.