AMD FX9370 İşlemci tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4930K diyorsunuz ben 3D modelleme falan yapmıyorum basit web tasarımları yapıyorum kod yazıyorum bence gereksiz. AMD 8350'ye karar verdim şimdi anakart ram işlemci siparişi falan yapacağım herkese teşekkürler konu kilitlenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende FX8350'yi tavsiye ederim. İşlemci soğutucusu alman iyi olur eğer alırsan CM Hyper 212 Evo al.

Teşekkürler Serhat. Tabii ki de AMD bir işlemciye özel soğutucu alacağım sıvı soğutma düşünüyorum.

Sıvı soğutma çok iyi olur, işlemcinin OC potansiyelinide arttırmış olursun. Kasayı topladıktan sonra resimleri paylaşmanı bekliyorum.

Arkadaşlar neden amd yi kötülüyorsunuz. Bende fx 4200 3.3 GHz var iyi çalışıyor. Oyun, program çok iyi çalıştırıyor. Ben eski işlemcimi 4 yıl kadar kullandım. Eğer intel olsaydı 2 yılda işimi görmezdi. Bu başıma geldi.

Neyse Sahra hanım sizin bütçeniz çok iyi ise 9370 yoksa 8350 modelini alınız. Ama almadan önce küçük bir hatırlatma ana kartın işlemci destek listesine bakmadan almayınız. Alırsanız da işlemci destek listesine uymazsa başınız çok ağrıyacaktır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı