AMD FX9590 mi yoksa İ7 5930K mı yoksa i7'nin güzel soğutmalı bir OC ile ileri düzey performans sunabilecek fiyatına göre başka bir işlemcisi mi? Bunları boşver PS4'e geç diyenlerimiz de var mı? Sorumu önceden sormuş oldum benim olayım tamamen oyun olacak. Aslında PS 4 almak istememin bir nedeni GTA 5, ayrıca taşınabilir olması ki gene ekran sıkıntı olabilir ama bir yere giderken çantamıza atıp yolculuk edebiliriz. Malumunuz GTA 5 14 Nisan'da PC platformunda aramızda olacak, bu yüzden PC'ye daha sıcak bakıyorum şu anda.
PC konusunda ise aklımda FX9590'lı bir sistem kurmak var, bütçem maksimum 4000 TL. GTA 5 ve Watch Dogs gibi oyunları yüksek performans oynayabileceğim bir sistem istiyorum. FX 9590'ının bu tür performans konusunda iyi olduğunu bildiğim için yanına bu bütçe ile ne koyabilirim? (Anakart, RAM, ekran kartı)
Şimdiden teşekkürler.
PC konusunda ise aklımda FX9590'lı bir sistem kurmak var, bütçem maksimum 4000 TL. GTA 5 ve Watch Dogs gibi oyunları yüksek performans oynayabileceğim bir sistem istiyorum. FX 9590'ının bu tür performans konusunda iyi olduğunu bildiğim için yanına bu bütçe ile ne koyabilirim? (Anakart, RAM, ekran kartı)
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: