AMD Gaming Evolved Hatası

Kâmui J.

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Uygulamayı kurulum dosyasını açıyorum ve kuruyorum ancak herhangi bir uygulama gözükmüyor bilgisayarda. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Yok mu yardım edecek biri ya kafayı yiyeceğim!

Hala devam ediyor. Sitesinden indiriyorum kurulum bitiyor ve hiçbir şey olmuyor. Kurulum dosyalarına bakıyorum bir uygulama da yok. Bilen biri lütfen yardım etsin.

Uygulama kurulunca masaüstüne simge gelmiyor. 8 veya 8.1 kullanıyorsan "Başlangıç" ta "Evolved" kelimesini arattır. 7 kullanıyorsan da aynı yöntemi deneyebilirsin.

Uygulama kurulunca masaüstüne simge gelmiyor. 8 veya 8.1 kullanıyorsan "Başlangıç" ta "Evolved" kelimesini arattır. 7 kullanıyorsan da aynı yöntemi deneyebilirsin.
Yok dostum herhangi bir şey yok. Program Files kurulum yerine gidiyorum orda da açılabilecek hiçbir şey yok. Dünden beri ayar oldum.

Resources klasörünün içinde de simge var başka da bir şey yok.

asd.png

Dostum dün akşamdan beri 100 kere denemişimdir. Siliyorum yeniden kuruyorum olmuyor. Yine aynı şey oluyor. Kendi sitesinden indiriyorum başka bir yerden de değil. Artık kafayı yemek üzereyim. Belki @Recep Baltaş ve @MF sorunun sebebini veya nasıl çözülebileceğini biliyordur. Demin tekrar silip kurdum ve yine aynı dosyalar geldi. Değişen hiçbir şey yok. Bundan sonra bir ekran kartı alırsan kesinlikle Nvidia olur. GeForce Experience uygulamasını eski bilgisayarımda kullanıyordum herhangi bir sıkıntısı olmamıştı ancak bu Gaming Evolved denilen lanet olay beni delirtti.

Kurulu değil ki. Raptr a ait herşeyi sil baştan yükle.
Dostum eğer sende varsa bu program dosyasını upload edebilirmisin acaba zahmet olmazsa. Belki böyle düzelir.
Lütfen yardım edin.

Ben kullanıyorum o programı ancak link paylaşımı yasak diye biliyorum. Bu dosyasını upload etsek bile çalışmaz.
Deli olacağım ya herhangi bir yerde de böyle bir sorun göremedim. Son çare bütün driverları silip kurulum cdsinden kurup güncellemek. @Murat5038 siz yardımcı olabilirmisiniz? Bir bilginiz varmı bu sorun ile ilgili?

Hala çözemedim arkadaşlar biri yardım etsin bir fikir versin ya şaka gibi...

Arkadaşlar bugün bilgisayara format attım ve sorun çözüldü konu kapatılabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı