AngryHands Centipat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. AMD Radeon Ayarları'ndaki bazı özellikler hakkında sorularım olacak yanıtlarsanız sevinirim. 1)Geliştirilmiş Senkronizasyon'u açınca hafif hafif takılmalar oluyor bunun önüne nasıl geçilir? 2)OpenGL Üçlü Arabellekleme nedir? Açarsam takılmaların önüne geçer miyim? DirectX tabanlı oyunlarda işe yarar mı? 3)Ekran bölümündeki Tamsayı Ölçekleme açılmalı mı? AMD Radeon Ayarlarım ve ekran kartım;
Arkadaşlar merhaba. AMD Radeon Ayarları'ndaki bazı özellikler hakkında sorularım olacak yanıtlarsanız sevinirim. 1)Geliştirilmiş Senkronizasyon'u açınca hafif hafif takılmalar oluyor bunun önüne nasıl geçilir? 2)OpenGL Üçlü Arabellekleme nedir? Açarsam takılmaların önüne geçer miyim? DirectX tabanlı oyunlarda işe yarar mı? 3)Ekran bölümündeki Tamsayı Ölçekleme açılmalı mı? AMD Radeon Ayarlarım ve ekran kartım;
2 220376 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #2 Bende de takılmalar oluyor o seçenek gelişmiş senkranizasyon kapalı olsa bile. Dikey yenilemeyi her zaman yapıp deneyeceğim. Sizde sorun çözüldü mü? Artı 0 Eksi
Bende de takılmalar oluyor o seçenek gelişmiş senkranizasyon kapalı olsa bile. Dikey yenilemeyi her zaman yapıp deneyeceğim. Sizde sorun çözüldü mü?
E emreecetin01 Femtopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 2 24 Mart 2021 #3 Sorunlara bir çözüm bulabildiniz mi? Amd Ayarlarını nasıl çözdünüz? Açıklarsanız sevinirim. @AngryHands @220376 Artı 0 Eksi
Sorunlara bir çözüm bulabildiniz mi? Amd Ayarlarını nasıl çözdünüz? Açıklarsanız sevinirim. @AngryHands @220376
KS KS AngryHands Centipat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #4 emreecetin01 dedi: Sorunlara bir çözüm bulabildiniz mi? Amd Ayarlarını nasıl çözdünüz? Açıklarsanız sevinirim. @AngryHands @220376 Genişletmek için tıkla... Hiçbir v-sync türü kullanmıyorum. FPS sınırsız bırakıyorum ki giriş gecikmesi azalsın. O hiçbir işe yaramayan "özellikleri" (özel çözünrlük hariç) kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
emreecetin01 dedi: Sorunlara bir çözüm bulabildiniz mi? Amd Ayarlarını nasıl çözdünüz? Açıklarsanız sevinirim. @AngryHands @220376 Genişletmek için tıkla... Hiçbir v-sync türü kullanmıyorum. FPS sınırsız bırakıyorum ki giriş gecikmesi azalsın. O hiçbir işe yaramayan "özellikleri" (özel çözünrlük hariç) kullanmıyorum.