AMD Godavari Mini Itx PC Toplama

Net Flex

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2016
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar 15 tatil geldi ve yeni PC almanında vakti geldi, babamında sözü vardı zaten. Alacağım sistem aşağıdaki gibidir, İntel almayı düşünmüyorum sizin de fikirlerinizi almak istedim.
techno.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle küçük kasalara sıvı soğutma sığıyor fakat sıvı soğutma sığdırmak için çoğu zaman hdd yuvalarını sökmek gerekiyor. İyi araştırıp toplayınız. Sonra başınız ağrımasın.
 
Böyle küçük kasalara sıvı soğutma sığıyor fakat sıvı soğutma sığdırmak için çoğu zaman hdd yuvalarını sökmek gerekiyor. İyi araştırıp toplayınız. Sonra başınız ağrımasın.
HDD yuvası yok ve SSD yuvası kasanın ustunde kablo denetimi olan bi psu ile değiştirebilirim ileridede r7 gpu yetmediği zaman bi ekran kartı alırım diye düşündüm

Yaklaşık 2000 TL ile İTX kadar olmasada küçük ebatlı kasa seçip microatx anakart ile daha performanslı sistem toplayabilirsin.
micro atx düşünmemiştim hiç ama bence boyle gayet iyi oldu
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı