AMD GPU vs NVIDIA GPU

Bilmem gordunuz mu ama ben 5600XT ve 5700XT ile yazilim sorunu yaşayip konu açan bir suru kişi gordum.

CUDA, RTX, Düşük Güç, İyi Yazılım için %20-30 fazla vermeye değer.

Bilmem gordunuz mu ama ben 5600XT ve 5700XT ile yazilim sorunu yaşayip konu açan bir suru kişi gordum.

1050 Ti ile bende yazılım sorunu yaşıyorum Valorant ile daha yüksek FPS alıyordum Game Ready Driver'ı kurunca nasıl olduysa 30 FPS düştü bu her firmada olan bir şey.

1050 Ti ile bende yazılım sorunu yaşıyorum Valorant ile daha yüksek FPS alıyordum Game Ready Driver'ı kurunca nasıl olduysa 30 FPS düştü bu her firmada olan bir şey.

Tabii ki her markada olabilir ben NVIDIA kusursuz demiyorum burada yaşayan kişi sayisi onemli mesela siz 1050 Ti ile yazilimsal sorun yaşadim demişsiniz olabilir ama ben 1050 Ti ile yazilimsal sorun yaşayan sadece sizi gordum şu ana kadar ama bir RX 570 ile ilgili sorun yaşayan 1 ton kişi var ben de dahil.
NVIDIA'da 10 kişi sorun yaşiyorsa AMD'de 70 kişi yaşiyor neredeyse.

Yok hocam son Valorant için gelen Driver komple sorunlu NVIDIA Instagram postunun altında aşırı şikayet var Driver sorunlu diye.

İşte doğru yorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…