AMD güç planları gözükmüyor

Justpub

Hectopat
Merhaba güç planlarında AMD güç planlarının olmadığını fark ettim. Acaba Driver kurulu değil mi bunu nasıl anlarım?
Anakartın mı yoksa AMD'nin kendi sitesinden mi Driver'ları indirmek lazım?
Güncelleme yaparken eski Driver'ı silmek falan lazım mı? Yoksa direk üzerine kurabiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce anakartınızın Chipset sürücülerini güncelleyin.
Tercihinize bağlı olmakla birlikte anakart sitesini tercih edin.
Chipset'i AMD üretsede, anakart üreticisinin kendisine özgü geliştirmeleri olabilir.
Ve sonra Ekran Kartınızı güncelleyin.

@fersend.
Baktığımda anakartın sitesindeki sürüm eskiydi hocam. BIOS güncel, bende normal AMD'nin kendi sitesinden indirdim chipseti benim sahip olduğum sürüm 2019 yılına ait güncel olan 2020 yeni sürümü kurdum. Ekran kartım güncel, başka bir şeye ihtiyacım yok sanırım. Güç planını hangisini kullanıyorsunuz?

@fersend.
Baktığımda anakartın sitesindeki sürüm eskiydi hocam. BIOS güncel, bende normal AMD'nin kendi sitesinden indirdim chipseti benim sahip olduğum sürüm 2019 yılına ait güncel olan 2020 yeni sürümü kurdum. Ekran kartım güncel, başka bir şeye ihtiyacım yok sanırım. Güç planını hangisini kullanıyorsunuz?
Bence dengeli güç ayarını seçin.
AMD Balanced
İşlemci gerekmedikçe kendini yormasın,
İşlemci gücü gerektiğindede yorulmuş olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı