AMD Güncelleme Sonrası FPS Düşüşü Çözümü

c4spian

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Dün güncelleme (19.5.2/WHQL) sonrası LoL'de FPS düştüğünü farkettim. Eskiye göre 50-100 Arası FPS kaybı vardı.
Uzun bi araştırma ve kurcalama sonrası fark ettim ki bu oynadığım her oyunda var.

Bunun sebebi Radeon CHILL arkadaşlar. Radeon ayarlarını açıp Oyun bölümünden oynadığınız her oyunda Radeon Chill Teknolojisini Kapatın. Bu teknoloji 17.2.2 Güncellemesi ile geldi ve Belki de o zamandan beri sıkıntısını çeken var. :)

(Bu arada Chill Teknolojisi, Tasarruf için piyasaya sürülmüş fakat performans düşürdüğü için benden uzak dursun cebimden aylık 10 TL fazla çıksa da olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.

Dün güncelleme (19.5.2/WHQL) sonrası LoL'de FPS düştüğünü farkettim. Eskiye göre 50-100 Arası FPS kaybı vardı.
Uzun bi araştırma ve kurcalama sonrası fark ettim ki bu oynadığım her oyunda var.

Bunun sebebi Radeon CHILL arkadaşlar. Radeon ayarlarını açıp Oyun bölümünden oynadığınız her oyunda Radeon Chill Teknolojisini Kapatın. Bu teknoloji 17.2.2 Güncellemesi ile geldi ve Belki de o zamandan beri sıkıntısını çeken var. :)

(Bu arada Chill Teknolojisi, Tasarruf için piyasaya sürülmüş fakat performans düşürdüğü için benden uzak dursun cebimden aylık 10 TL fazla çıksa da olur.)
Merhaba, tam olarak nasıl kapatılıyor?

Merhaba, tam olarak nasıl kapatılıyor?
Radeon ayarları > oyun sekmesinden oynadığınız oyunların profillerini açıp sol alt bölümden kapatabilirsiniz. Ayrıca her güncelleme sonrası gelen bildirimlerde otomatik açılıyor Chill.
Atıyorum Apex oynuyorsunuz ve Radeon ayarlarında kayıtlı değilse yine oyun sekmesinden Ekle butonuna tıklayarak oyunu ekleyin açılan profilden aynı şekilde kapatın.
Geçenlerde bir arkadaş vardı CSGO ve LoL de fps sıkıntısı yaşayan, Ona da çözüm olacak bu Chill.

Herkese merhaba.

Bende r5 m330 var fakat linux için sürücü mevcut değil ne yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı