AMD güncelleme sonrası hata veriyor

183206

Megapat
Makaleler
1
RX 570 ekran kartıma güncelleme gelmiş diye güncelleyeyim dedim. Hata verdi, indirmeyi tamamlayamadı nedense. 21.06.2021 güncellemesiydi. Bilgisayarı kapatıp açtım, Radeon uygulamasının simgesi gözükmüyordu simgeler kısmında.
DDU ile ekran kartını sildim, PC'yi yeniden başlattım yeni ekran kartı sürücüsünü kurmak için. Ben daha ekran kartını indiriyorken Windows kendi kendine ekran kartı sürücüsünü indirdi sanırım, PCI bus yüklendi dedi Windows, yeniden başlatmamı istedi. Ekran da 3-5 defa siyahlaştı tıpkı ekran kartını güncellerken olduğu gibi.

Neyse gittim ekran kartını kurdum gene de, yeniden başlattım bilgisayarı. 21.06.2021 güncellemesi olmasına rağmen, Radeon yazılımında yayınlandı: 17.06.2021 yazıyor.
Ayrıca arayüzü de birazcık değişti. AMD ne zaman güncelleme çıkartsa 2 saat uğraştırıyor beni. İstisnasız her seferinde.

Bir keresinde de ekran kartını güncelledikten sonra Radeon uygulaması %25 sabit CPU kullanıyordu. Mecburen sürücüyü kaldırmayla uğraşıp eski bir sürücüyü kurmuştum.
Ne kadar beceriksiz insanlar bunlar?
Sıkıntı bende mi yoksa?

Son düzenleme:
Aynı durum NVIDIA tarafında da var sizlik veya AMD'nin beceriksizliği değil bazen sürücüler sorun çıkarabiliyor.
AMD'nin sürücüleri sürekli sorun çıkartıyor ama. Ne zaman ekran kartını güncelleyecek olsam kendimi kumar oynuyor gibi hissediyorum. Her seferinde farklı ve saçma sorunlar çıkıyor.

Sürücüyü kurarken ilk önce Windows'un kurmasını bekleyin. Daha sonra güncelleyin. Çakışmalar olabilir aksi takdirde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı