AMD - Hackintosh Hakkında Bilgilendirme

Niresh kurmayı denıyecegım sımdı. Umarım olur
edıt:boot ettıremedım yazdırma hızı ıle alakalı sanırım yenı bır dvd olusturacagım

- - - Güncellendi - - -

Malesef niresh secenegını sectıkten sonra reset atıyor bılgısayar bır cozumu var mı bıldıgınız?

- - - Güncellendi - - -

aldıgım hata su Niresh Kurulum Hatası Technopat.net - YouTube

Benim sorunumun aynısı. :D Bende de reset atıyor. :D

Hahahah :D ooof of :D Boot parametresi yazmadan K-U-R-A-M-A-Z-S-I-N-I-Z :D Yanlış yazarsanız da K-U-R-A-M-A-Z-S-I-N-I-Z :D Eksik yazarsanız da K-U-R-A-M-A-Z-S-I-N-I-Z :D

- - - Güncellendi - - -

Berkant şu boot parametresini düzgün yaz da bi fotosunu çek enter yaptığında da çek bi görelim... Kafayı yicem nasıl reset atıyor makine???

Hahahah :D ooof of :D Boot parametresi yazmadan K-U-R-A-M-A-Z-S-I-N-I-Z :D Yanlış yazarsanız da K-U-R-A-M-A-Z-S-I-N-I-Z :D Eksik yazarsanız da K-U-R-A-M-A-Z-S-I-N-I-Z :D

- - - Güncellendi - - -

Berkant şu boot parametresini düzgün yaz da bi fotosunu çek enter yaptığında da çek bi görelim... Kafayı yicem nasıl reset atıyor makine???

yazmaya calısıyorum ama gulunc bır sey klavyedekı bazı karekterlerı bulamıyorum :) keske konuya baksaydım flash dıske yazdıktan sonra raw oldu bellek :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı