Merhaba. Ekran kartım AMD HD 4600 series ve manuel olarak yok C4650 ve 4670 var. Windows 8 kullanıyorken 4650 oldu ama 10'da olmuyor driver açılımıyor. Otmotik driverini kullanamıyorum maalesef eski kartlar kullanamıyormuş. Ben de manuel olarak indirmek istedim ama Windows 10'da çalışmıyor. Sıkıştım kaldım. İnternette çözümüde yok.
Bilmiyorum yazmıyor sadece 4600 yazıyor. Windpws 10 desteklemediği için mi kullanamıyorum acaba? Bunu bir çözümü veya kullanacağım bir başka driver var mı yardımcı olur musunuz?
Bilmiyorum yazmıyor sadece 4600 yazıyor. Windpws 10 desteklemediği için mi kullanamıyorum acaba? Bunu bir çözümü veya kullanacağım bir başka driver var mı yardımcı olur musunuz?Eki Görüntüle 815625
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...