AMD HD 4850 1GB sistem ETS 2'de çok ısınıyor

DiablosPro

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Her oyunda ekran kartım 60-65 dereceyi geçmiyor ama ETS 2 açınca ekran kartım 75-80 dereceye ulaşıyor ve beklenmedik bir anda ekranda görüntü kayıyor. Sistem donup kalıyor.

ETS 2 ayarlar=yüksek ayarda.

Ekran kartımın modeli= AMD HD 4850 1GB 256Bit

PUBG 1080P falan oynuyorum 65 dereceyi geçmiyor. Yardım eder misiniz lütfen ETS 2'de sorun olabilir mi?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Her oyunda ekran kartım 60-65 dereceyi geçmiyor ama ETS 2 açınca ekran kartım 75-80 dereceye ulaşıyor ve beklenmedik bir anda ekranda görüntü kayıyor. Sistem donup kalıyor.

ETS 2 ayarlar=yüksek ayarda.

Ekran kartımın modeli= AMD HD 4850 1GB 256Bit

PUBG 1080P falan oynuyorum 65 dereceyi geçmiyor. Yardım eder misiniz lütfen ETS 2'de sorun olabilir mi?

Bir olarak hangi PUBG? Steam PUBG ise 1080P imkansız, 80 derece normal ama kapanıyorsa Grafikleri düşürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sıcaklıktan değil DX11 desteklemiyor ama bazı oyunlarda açıyor bunun sebebi yarım DX11 desteklemesi. Sorunun bence sıcaklıkla alakası yok. ETS en güncel sürümde mi oynuyorsunuz?
Evet Güncel Sürümü Türkiye Haritası Felan Dahil🙂
Bir olarak hangi pubg?Steam pubg ise 1080p imkansız,80 derece normal ama kapanıyorsa grafikler'i düşürün.
Emülatör Pubg 65 Dereceyi Geçmiyor Kardeşim 1080P De ? Yüksekte Başka Ne Yapabilirimki

Evet güncel sürümü Türkiye haritası falan dahil🙂

Emülatör PUBG 65 dereceyi geçmiyor kardeşim 1080P'de? Yüksekte başka ne yapabilirimki.

ETS'de son güncellemeyle DX11.1'e mi geçilmişti bir şey olmuştu tam bilmiyorum. Sizin kartınız tam DX 11 desteklemiyor sadece DX10 ile sahip olduğu bazı DX 11 teklonojileriyle çalışıyor bu da DX11 olan bazı programları çalıştırmanızı sağlıyor. Bence sorun kartın tam olarak DX11 desteklememesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı