AMD HD 5770 tabanlı sisteme 800 TL update

Ya işlemci, anakart ve RAM üçlüsünü şimdi güncelleceksin ya da ekran kartı alıp bu üçlüyü sonraya erteleyeceksin. İşlemciye abanmayan oyunlar oynuyor isen ekran kartına öncelik verebilirsin. Sonra da para biriktirirsin.

Ne tür oyunlar oynadığını yazarsan daha faydalı yorumlar gelebilir.

teşekkür ederim tavsiyeler için ekran kartını daha sonra en azından ilk aldığım parçaların taksitleri bittikten sonra almayı planlıyorum g3258 işlemciyi biraz araştırdım çarpan kilidi açık ve o/c ye müsaitmiş peki ilerleyen zamanlarda tek çekirdek olması bana bir dezavantaj olur mu ?

Genelde FPS oyunları

teşekkür ederim tavsiyeler için ekran kartını daha sonra en azından ilk aldığım parçaların taksitleri bittikten sonra almayı planlıyorum g3258 işlemciyi biraz araştırdım çarpan kilidi açık ve o/c ye müsaitmiş peki ilerleyen zamanlarda tek çekirdek olması bana bir dezavantaj olur mu ?

Genelde FPS oyunları

G3258 2 çekirdeklidir. 4 çekirdek isteyen oyunlarda biraz sıkıntı çekebilirsin. Zaten ekran kartını sonra alacağını belirtmişsin. O yüzden Bilgehan Demirkaya'nın önerdiği bileşenleri alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı