AMD HD 6320 sistem CS:GO kaldırır mı?

Emre Kaan Ergin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben CS:GO alacaktım steam'dan kurban bayramında. 14 TL'ye düştüğü için alayım dedim ve de bu PC CS:GO'yu kaldırabilir mi?

Sistem:
  • İşletim sistemim : Windows 10 (Normalde geldiğinde Windows 8)
  • Sistem Üreticisi : Asus
  • İşlemci : Malesefki 1.6 GHz 2 Çekirdekli AMD E-450 APU with Radeon(tm) HD Graphics
  • RAM : 4 GB
  • Ekran Kartı : AMD Radeon HD 6320 Graphics

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yeterli bir ekran kartı değil fakat en düşük ayarlarda 70-80 alacağını düşünüyorum. Bu arada senin sistemle neredeyse aynı olan sistemimde Radeon HD 3450 vardı ve o kadar uğraştığım ayarlarla 50 FPS almayı başarmıştım :D

Intel Pentium E2140 1.6 GHz var, AMD Radeon HD "5550" var. Bir de 3 GB RAM. Ranked 30 FPS az kişilik serverlerde ise 60-70'i görebiliyorum. 3 kişi olduğumuz zamanlarda mg oynamıştık o zamanlar 100 FPS görmüştüm.
Benzer bir sistem olduğundan yazayım dedim :cry:

7350 ile en düşük ayarlarda 40-50 FPS alıryordum. Ve bazı yerlerde kasıyordu. Sende 30-40 FPS zor alırsın. Para verip almana değmez. Sis atılan yerlerde çatışma çıkan yerlerde kasacaktır aldığına pişman edecektir. Ama ilerde sistemi güncellerim felan dersen indirimdeyken al.

@mami35 hocam gidin araştırın biraz. Yanlış bilgilendirmeyin.

Korsana karşısınız biliyorum ama almadan önce bir denedim param boşuna gitmesin diye. 10 FPS'den yukarı çıkmıyor... Ayarlar en düşükte.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı