AMD HD 6570 nasıldır?

LonelyKnife

Decapat
Daha fazla  
Eski ve kötü olduğunu biliyorum, sırf sistemim eski diye alacağım, işlemcim Pentium E2200 2.20 GHz genelde ağır olmayan oyunlar oynayacağım, ETS 2 1.50 değil de belki 1.45, LoL, Minecraft, CS 1.6, Half-Life, People Playground vb. düşük sistem gerektiren ve eski olan oyunları oynayacağım, saydığım oyunlara yeterli olur mu?

Sistemde şu anlık ekran kartı yok onboard var.

Bütçem çok az olduğu için bunu seçtim yoksa ilk olarak R7 240 düşünmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin bütün oyunları Xeon E5450 HD6570 ile oynadım. Ben ETS'de 30 40 FPS alıyordum ama en düşük ayarlarda. LoL'ü rahat açıyordu ama yeni güncelleme ile gereksinimler değişti diye biliyorum. Minecraft yeni sürümler hariç oynatır. Diğer bahsettiklerini de rahat açıyor.

ets 2 açamayabilir.
Sıkıntı olmaz bana, açamazsa en kötü 1.36 oynarım

HD6670 aldım geçenlerde Valorant'ta 40 100 FPS arası gelip gidiyor.
Hocam benim işlemci kötü açamayabilir

Bahsettiğin bütün oyunları Xeon E5450 HD6570 ile oynadım. Ben ETS'de 30 40 FPS alıyordum ama en düşük ayarlarda. LoL'ü rahat açıyordu ama yeni güncelleme ile gereksinimler değişti diye biliyorum. Minecraft yeni sürümler hariç oynatır. Diğer bahsettiklerini de rahat açıyor.
Hocam aldığım arkadaş 1.21 de 180fps alıyorum demişti

1.21 ilk sürümlerden hocam 🤣
Hocam ben minecraft ı diyordum 1.21 diye

Maksimum bütçeniz ne kadardı? Daha iyi yardımcı olalım.

Hocam kartı aldım bugün, normalde GT 730 alacaktım fakat pahalı geldi bu kartı aldım,

Hocam kartı aldım bugün, normalde GT 730 alacaktım fakat pahalı geldi bu kartı aldım,
R7 240, gt 1030, 730 hatta 1050 ti bile araştırdım fakat işlemci almam gerekiyor gt 1030 ve gtx 1050 ti için, benimde bütçem fazla yok diye hd 6570 seçtim

Hocam aldığım arkadaş 1.21 de 180FPS alıyorum demişti.

Minecraft işlemci bazlı bir oyun. Aldığın kişinin işlemcisi seninkinden veya benimkinden iyi olabilir. Ben 8 chunkda 50FPS civarı dolaşıyordu. Chunklar yüklenirken arada drop giriyordu, ona göre hesapla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı