AMD HD 6750 ile görüntü alınmıyor

Praitha

Hectopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım eski bir bilgisayar LGA775 pin vesaire Q9400 işlemci, 6 GB RAM, AMD HD 5450 ekran kartım vardı. 300watt da PSU geçen Letgo'dan 200TL'ye AMD HD 6750 adlı ekran kartını aldım, taktım bilgisayara kablosunu vesaire taktım bilmiyorum ne kadar doğru pin girişi falan vardı. Fan falan dönüyordu ama ekran yoktu. Satıcıya sordum bayağı hiçbir problemi yoktur vesaire dendi. Video falan atmıştı zaten. Ne olabilir problem?

Dosya Ekleri

• 20220430_221603.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 20220430_221614.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 20220430_221636.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 20220430_221710.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 41
  • 20220430_221712.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 42
Anakartınızda onboard ekran çıkışı harici ekran kartını sökerek varsa monitörünüzü bağlayın. En azından çalışırsa Psu, Ram, HDD gibi bileşenlerin sağlamlık kontrolünü yapmış olursunuz. Geriye iki seçenek kalır ya anakart yada ekran kartı.

Nasıl yani?

Aynı ekran kartında sorunu geçenlerde yaşadım bir çözüm bulamadım sonunda ekran kartını değiştirdim inşallah çözersin.

Kasanın arkasında ekran kartı dışında bir VGA girişi varsa ekran kartını söküp oradan görüntü almayı deneyin. Bende onboard üzerinden görüntü veriyordu mesela.

Yani zaten şu an farklı bir ekran kartından görüntü alabiliyorum, fakat bunda güç girişi vesaire yok. Belki de ekran kartının kablosu vesaire bozulmuş olabilir.

Yani zaten şu an farklı bir ekran kartından görüntü alabiliyorum, fakat bunda güç girişi vesaire yok. Belki de ekran kartının kablosu vesaire bozulmuş olabilir.

Tıpatıp aynı sorunu yaşıyoruz bende de güç girişi olmayan bir ekran kartı çalışıyor. Maalesef bir çözüm bilmiyorum bilen birisi belki yardımcı olabilir umudunu kesme.

Tıpatıp aynı sorunu yaşıyoruz bende de güç girişi olmayan bir ekran kartı çalışıyor. Maalesef bir çözüm bilmiyorum bilen birisi belki yardımcı olabilir umudunu kesme.

Umarım ama kimse yazmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…