AMD HD 6870 görüntü karelenme sorunu

• Konuyu başlatan CxALy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.151

CxALy

Megapat
Daha fazla  
İşten geldiğimde pc açık bırakmıştım ve mavi bir ekranla karşılaştım. Kapattım açtım düzelmedi, format attım düzeldi ama ekran kartı driverı yükleyip yeniden başlatınca ekran mavi kareler halinde veya boyuna çizgiler halinde açılıyor.

Driverı cd'sinden yüklemeyi denedim ve sitesinden de yükledim ama sorun çözülmedi. VGA olarak iyi ama driver yükleyince bozuluyor. Arka planda her şey yolunda, win açılma sesi falan geliyor ama ekran görünmüyor.
Hdmı ile tv'ye bağladığımda da aynı sorun var. Ekran kartını başka pc'ye taktım aynı sorun o pc'de de oldu. Benim pc'ye başka ekran kartı taktım sorunsuz çalıştı. Sizce yeni ekran kartı mı almam lazım teşekkürler.

Ekran kartı : Powercolor HD 6870

IMG-20151025-WA0000.jpeg

IMG-20151025-WA0002.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız gidici gözüküyor. Ramleri çıkartıp pinleri temizleyin. Ekran kartını çıkartıp fan ve pin temizliği yapıp sıkıca yerine takın. Bu şekilde değişiklik olur ancak düzelme olur mu kesin değil.

Ekran kartını başka pc'ye taktım aynı sorun o pc'de de oldu. Benim pc'ye başka ekran kartı taktım sorunsuz çalıştı.
Ekran kartı büyük ihtimal değişecek. Ancak değişmeden önce dediklerimi yap ve yapabiliyorsan gpu macununu yenile.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı