Çözüldü AMD HD 7500M/7600M GTA V açılmama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu sorun her yerde var. Şuan lütfen rockstara bi ticket atar mısınız hotfix çıkarsınlar..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
  • İntel(R) Core(TM) i7-3630QM CPU @2.40 Ghz
  • 8 GB ram
  • 64 bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci ( windows 8.1 )

Ekram kartım amd 7600M serisi 2048 mb ddr3

Benim özeliklerım bunlar bende sürekli retry ve safe mode ekranı ile karşı karşıya kalıyorum. Yahu şu sorunu çözene hediye göndericem o kdr dert oldu içime hala oyunu oynuyamıorum 4 5 gündür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler AMD hd 7500/7600 serisi ekran kartı bulunun bi diz üstü bilgisayarım var. Normalde oyunları sıkıntısız ve çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum fakat Gta 5 i açınca hata veriyor. Oyun daha tam açılmadan ben bunu çok araştırdım ve şöyle bir çözüm budum. İşlemcinin hd grapics 4000 görüntü bağdaştırıcısını iptal edip sadece kendi ekran kartını amd yi açık bıraktım. Eskiden oyun hiç açılmıyordu fakat şu an açılıyor ama normalde 2 gb bi ekran kartı olmasına rağmen ayarlarda 500 mb gösteriyor en düşük seviyelierde oyuna girincede 1-4 arası bi fps alıyorum. Sanki işlemcinin ekran kartı sürücüsünü iptal etmeme rağmen hala onu kullanıyormuş gibi ve işlemcinin ekran kartı sürücünü iptal ettiğimde saçma bir şekilde amd catalyst control centerde crash veriyor.

Lütfen yardım edin...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı