AMD HD 7850 ısınıyor

bedirhan5858

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bir süre önce AMD HD 7850 pcs modeli ekran kartı aldım tüm bakımlarını vs yaptım fakat uzay montaj da sıcaklık değerleri 25 23 boştayken yükde ise 40 37 arasında ATX kasaya montaj yaptım. Zamanda boşta 30 35 arasında geziyor yan tarafına egzoz fanı koydum 2 adet hiçbir şekil ısı değişmedi.

Sistemim:
Esonic H61FHL.
i3 2120 işlemci.
AMD HD 7850 2 GB GDDR5.
4 GB DDR3 RAM.
PSU 400W.

Son düzenleme:
Boşta 30-35 ne güzel işte?

ATX kasadayken fan ın bulunduğu kısım fazla kasanın altına yakın ve fazla hava alamıyor yan kapak da acık oldu halde ısı borusuna elledim zaman oyundayken el değmeyecek şekil de ısınıyor.

ATX kasadayken fan ın bulunduğu kısım fazla kasanın altına yakın ve fazla hava alamıyor yan kapak da acık oldu halde ısı borusuna elledim zaman oyundayken el değmeyecek şekil de ısınıyor.
Hocam zaten sıcaklıklar normal, bence yan kapağı kapatabilirsiniz. Ayrıca boştaki sıcaklıklardan ziyade oyundaki sıcaklıklar daha önemli, yük testine falan sokun öyle bakın sıcaklıklara.

Yük altında 41 2 derecelere çıkıyor FS 17 oyunda diğer oyunlar da ise 45 gibi dereceleri gördüm termal macun Max 4 değil sıradan bir termal macun ondan dolayı olabilir mi?

Yük altında 41 2 derecelere çıkıyor FS 17 oyunda diğer oyunlar da ise 45 gibi dereceleri gördüm termal macun Max 4 değil sıradan bir termal macun ondan dolayı olabilir mi?
Hocam 45 derece ise daha ne olsun 70'e kadar yolu var. Sıcaklıkların gayet düşük zaten :D

Tamamdır teşekkürler Max 4 termal macun alırsam fark eder mi? i3 işlemci de sıcaklık değeri 55'lerde dolaşdığı için soruyorum.
Hocam sıcaklıklarını düşürmene gerek yok, daha da düşmez zaten gerçekten çok düşük sıcaklıkların. 60 derece bile gayet düşük sayılır, seninkiler oldukça düşük. Boşuna macuna para vermene gerek yok. Sıcaklıkların normal, kabullen artık :D

70-80 derecelere kadar sorun yok denilebilir, senin sıcaklığın ise 45.
Boşta 45-50 bile normal bazı durumlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı