AMD HD 8670M sürücüsü

Panda Baran

Hectopat
Daha fazla  
Aylardır bakmadığım tek bir forum tek forum tek bir video kalmadı.
Laptopta iki ekran kartı var biri AMD Radeon HD 7620G diğeri de 8670M. 7620G'de hiçbir sorun yok ama hem AMD'nin sitesindeki hem HP'nin sitesindeki bütün sürücüleri denedim işe yaramadı. Sonra hepsini DDU ile silip tekrar kurmayı denedim işe yaramadı. Bakmadığım forum kalmadı.

Aylardır bakmadığım tek bir forum tek forum tek bir video kalmadı.
Laptopta iki ekran kartı var biri AMD Radeon HD 7620G diğeri de 8670M. 7620G'de hiçbir sorun yok ama hem AMD'nin sitesindeki hem HP'nin sitesindeki bütün sürücüleri denedim işe yaramadı. Sonra hepsini DDU ile silip tekrar kurmayı denedim işe yaramadı. Bakmadığım forum kalmadı.

Aslında Windows 10 kullanıyorsan aygıt yöneticisi kısmından driver güncellemesi deneyebilirsin, denemediysen tabii. En mantıklı adım bu olur.
Tanıdık bilgisayarcı var ona vermeli miyim sizce.

Ben bugüne kadar, hiçbir bilgisayarcı tanıyamadım adam akıllı işini doğru düzgün yapan, tanıdık dahil. Sen bilirsin.

Aslında Windows 10 kullanıyorsan aygıt yöneticisi kısmından driver güncellemesi deneyebilirsin, denemediysen tabii. En mantıklı adım bu olur.

Ben bugüne kadar, hiçbir bilgisayarcı tanıyamadım adam akıllı işini doğru düzgün yapan, tanıdık dahil. Sen bilirsin.
Aygıt yöneticisinden driver kurmayı defalarca kez denedim ama olmadı hiç bir işe yaramadı yarın bilgisayarcıya durumu anlatıcam yoksa salıcam ve 7620g ile devam edicem

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı