AMD HD 8730M Driver yüklerken 1603 Hatası

voidistaken

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartımın driverını güncellerken bu sorunla karşılaşıyorum. Her şeyi denedim öbür konulardaki çözümleri falan. Fakat bir çözüme ulaşamadım. DDU ile kaldırıp denedim başka sürümleri denedim vb. fakat yapamadım. Buna bir çare var mıdır arkadaşlar?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartımın driverını güncellerken bu sorunla karşılaşıyorum. Her şeyi denedim öbür konulardaki çözümleri falan. Fakat bir çözüme ulaşamadım. DDU ile kaldırıp denedim başka sürümleri denedim vb. fakat yapamadım. Buna bir çare var mıdır arkadaşlar?

Eki Görüntüle 324403
Bir yetkili cevaplayabilir mi

Eki Görüntüle 324403
Çözüm:Arkadaşlar çözümü sonunda buldum. Ben windows 10 home kullanıyordum.Windows 10 Pro yaptım lisans anahtarı ile formatlamadan. Daha sonra direk kuruldu [emoji2]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı