Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 24 Kasım 2020 #1 i5 3570'im var RAM'de 8GB. Bir de SSD var fakat GTA 5 aşırı kasıyor 4 FPS falan. Sebebi nedir yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2020
i5 3570'im var RAM'de 8GB. Bir de SSD var fakat GTA 5 aşırı kasıyor 4 FPS falan. Sebebi nedir yardım edebilir misiniz?
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 24 Kasım 2020 #3 Ekran kartın ve işlemcin çok kötü. Artı -1 Eksi
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 24 Kasım 2020 #4 Biraz daha bilgi verir misin acaba? Sürücülerin güncel mi, oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
Soap1907 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 524 Çözümler 4 24 Kasım 2020 #5 Sample0 dedi: i5 3570'im var RAM'de 8GB. Bir de SSD var fakat GTA 5 aşırı kasıyor 4 FPS falan. Sebebi nedir yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Grafik kalitesini azaltın. Özellikle MSAA'yı kapatın. Artı 0 Eksi
Sample0 dedi: i5 3570'im var RAM'de 8GB. Bir de SSD var fakat GTA 5 aşırı kasıyor 4 FPS falan. Sebebi nedir yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Grafik kalitesini azaltın. Özellikle MSAA'yı kapatın.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.448 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #6 Aslında GTA V oynamak için yeterli bir sistem. Sürücüleri güncelle ve ayarlarını tekrar gözden geçir. Bu arada hangi ayarlarda oynuyorsun? Artı 0 Eksi
Aslında GTA V oynamak için yeterli bir sistem. Sürücüleri güncelle ve ayarlarını tekrar gözden geçir. Bu arada hangi ayarlarda oynuyorsun?
KS KS Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 24 Kasım 2020 #7 Yamete Kudasai dedi: Biraz daha bilgi verir misin acaba? Sürücülerin güncel mi, oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Oyun Steam'den orijinal, bazı konuları gördüm adam 4 GB RAM, i3 ile 60 FPS aldığını söylüyor. KRALCAN dedi: Aslında GTA V oynamak için yeterli bir sistem. Sürücüleri güncelle ve ayarlarını tekrar gözden geçir. Bu arada hangi ayarlarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Ekran kartımın sürücüsünü bir türlü bulamadım AMD Catalyst var onun dışında bilmiyorum. cigkofteci24 dedi: XAAC kapa. Genişletmek için tıkla... XAAC nedir? Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Biraz daha bilgi verir misin acaba? Sürücülerin güncel mi, oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Oyun Steam'den orijinal, bazı konuları gördüm adam 4 GB RAM, i3 ile 60 FPS aldığını söylüyor. KRALCAN dedi: Aslında GTA V oynamak için yeterli bir sistem. Sürücüleri güncelle ve ayarlarını tekrar gözden geçir. Bu arada hangi ayarlarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Ekran kartımın sürücüsünü bir türlü bulamadım AMD Catalyst var onun dışında bilmiyorum. cigkofteci24 dedi: XAAC kapa. Genişletmek için tıkla... XAAC nedir?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 24 Kasım 2020 #8 Bu siteden hangi Windows sürümünü kullandığına göre seç ve indir. Catalyst Software Suite olanı indireceksin. AMD Radeon™ HD 6570 Drivers & Support | AMD Artı 0 Eksi
Bu siteden hangi Windows sürümünü kullandığına göre seç ve indir. Catalyst Software Suite olanı indireceksin. AMD Radeon™ HD 6570 Drivers & Support | AMD
Ucsktr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #9 BU sistemle kasması sence de normal değil mi? Fi tarihinden kalma bir sistem. Artı -1 Eksi
KS KS Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 24 Kasım 2020 #10 Yamete Kudasai dedi: Bu siteden hangi Windows sürümünü kullandığına göre seç ve indir. Catalyst software Suite olanı indireceksin. AMD Radeon™ HD 6570 Drivers & Support | AMD Genişletmek için tıkla... O siteden zaten AMD Catalyst indiriyor. Ucsktr dedi: BU sistemle kasması sence de normal değil mi? Fi tarihinden kalma bir sistem. Genişletmek için tıkla... bazı konuları gördüm adam 4 GB RAM, i3 ile 60 FPS aldığını söylüyor Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Bu siteden hangi Windows sürümünü kullandığına göre seç ve indir. Catalyst software Suite olanı indireceksin. AMD Radeon™ HD 6570 Drivers & Support | AMD Genişletmek için tıkla... O siteden zaten AMD Catalyst indiriyor. Ucsktr dedi: BU sistemle kasması sence de normal değil mi? Fi tarihinden kalma bir sistem. Genişletmek için tıkla... bazı konuları gördüm adam 4 GB RAM, i3 ile 60 FPS aldığını söylüyor