AMD HD5000 Serisi Ekran Kartı Alınır mı?

lucarth

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 16GB DDR4 500GB M.2 NVMe SSD Sapphire Pulse Radeon RX 6600 Gaming 8GB
  • Pegatron anakart
  • Pentium Quad Core 3.06 GHz
  • 6 GB RAM
  • 64 bit Windows 10
  • 300w PSU
Ekran kartı alıp güçlendirmek istiyorum, AMD HD 5000 serisi alsam bosuna mı para vermıs olurum yoksa performans alır mıyım oyunlarda? Veya önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız Casper marka mı ? Bu sistemde 5000 Serisi anakartlarda performans alamazsınız ve PSU kaliteli ekranı yönetmede sıkıntı çıkartır.

Evet bilgisayar casper marka,anakart ipm41-d3, yeni anakart almayacagim sadece ekran karti almayi dusundum, amd r7 240 gddr3 2gb 128 bit alsam, bu ekran karti icin 300w psu yeterli diye okudum yorumlarda, bu kart anakartla uyumlumudur, alsam verim alirmiyim, tesekkurler

Önecelikle Merhaba;
AMD HD 5000 ekran kartı şuanki teknoloji için tavsiye etmiyorum.Benim pc markamda casper ve bende sapphire amd hd 5500 series ekran kartı kullanıyorum ve pc 6.senesine girdi.Sizin sordugunuz ekran kartını almak şuan için bana göre gereksiz bir para olur 5500 bile şuan oyun teknolojisi için yetersiz kalırken 5000 tabikide yetersiz olur.Size tavsiyem msı r7 360 veya benim almayı düşündüğüm Sapphire r7 370 2gb 256 bit dual-x ekran kartı olucaktır.Son olarak şunuda ekleyeyim tavsiye ettiğim ekran kartından birini aldıgınızda psuda değiştirmeniz lazım malum casperın 300 wattlık psu baya eski bir teknoloji psu konusundada size tavsiyem zalman ZM500-LE serisi 500 watt lık güç kaynağıdır.Tavsiye ettiğim psudan ve sapphire marka ekran kartından bende yakın zamanda almayı planlıyorum.Totalde 721 tl gibi bir tutar çıkıyor.

Merhabalar, evet benim bilgisayarim da 6.senesinde, dediginiz parcalari eski sisteme takmaktansa bir o kadar daha verip technopat in 1500 tl lik sistemi toplamak daha cazip degilmi :)

Tabiki bu durum tamamen bütçe ile alakalı görüşünüze katılıyorum.Ancak eski sistemden bu parçaları taktıktan sonra sadece bana göre ram ve anakart katılıyor şuanda aktif olan işlemci i7 870 2.9 turbo boost 3.4 ghz kadar çıkan bir işlemci var.Bana kalırsa şuanlık ram,ekran kartı ve psu takmak yeterli gibi duruyor en azından 3 yıl götürür tabikide daha sonra casperın çöpü olan pegatron anakartında değiştirilme vakti geliyor.Bu durumlar tekrardan belirteyim bütçe ve isteklerle alakalıdır.

Evet oyle tabiki tesekkur ederim onerini dusunecegim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı