Çözüldü AMD HD5570 macOS 10.12.6 ekran renk problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vinsinity

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Yazılım
Sorunum aşağıdaki videodaki gibidir. Herhangi bir çözüm bulamadım.
  • İşlemci: i5 6600
  • Anakart: MSI H110-M Pro-VD
  • Ekran Kartı: ATI Radeon HD5570
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba hocam bunu kontrol etmek için switchresx diye bir yazılım var.

SwitchResX - Download

Bizzat en son 2 yıl önce kullanmıştım. Şu anda macOS'e olan karşı hevesim kaçtı fakat bu yazılımla büyük ihtimalle bu sorunu düzeltebilirsiniz. Aşağıdaki fotodan bakmanız yeterli.

001E0B29-C95A-4F86-A1D7-84EC145D7388.png
Okulum kütüphanesinde iMac var. Ben çalışırken olmuştu. Daha sonra Apple desteği ile iletişime geçmiştim. O bana donanımsal olma olasılığın çok az olduğunu büyük ihtimalle yazılımsal olduğunu söyledi. Bu hataya sarı nokta hatası deniyormuş. Sistemi yeniden başlatınca geçti. Sistemi yeniden başlattın mı?

Bir çok kez başlattım yeniden. Her açılışta bu sorun var. Ekran kartını tanıttıktan sonra bu şekilde olmaya başladı.

Merhaba hocam bunu kontrol etmek için switchresx diye bir yazılım var.

SwitchResX - Download

Bizzat en son 2 yıl önce kullanmıştım. Şu anda macOS'e olan karşı hevesim kaçtı fakat bu yazılımla büyük ihtimalle bu sorunu düzeltebilirsiniz. Aşağıdaki fotodan bakmanız yeterli.

001E0B29-C95A-4F86-A1D7-84EC145D7388.png

Çözüm
Bununla düzeltebiliyorum zaten. Sanırım bir önceki arkadaşın mesajında olduğu gibi benim de konu açarken bir problemim oldu belirtmiştim. SiwtchResX ile düzeltebiliyorum fakat her açılışta tekrar başlatmam gerekiyor uygulamayı.

Bununla düzeltebiliyorum zaten sanırım bir önceki arkadaşın mesajında olduğu gibi benim de konu açarken bir problemim oldu belirtmiştim SiwtchResX ile düzeltebiliyorum fakat her açılışta tekrar başlatmam gerekiyor uygulamayı.

Malasef bundan başka bir yöntem bilmiyorum. Zaten macOS'in sıkıntılı yanı bu ekran ayarlarını çok zor yapmanız. İyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı