E emrekya Picopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 188 Dün 18:04 #1 Oyunlarda sürekli takılmalar oluyor bu yüzden bu ayarları denemek istiyorum. Hangisini kullanmalıyım? R5 7600. RX 7800 XT. 32 GB RAM. Dosya Ekleri 1765897401479.png 72,1 KB · Görüntüleme: 10
Oyunlarda sürekli takılmalar oluyor bu yüzden bu ayarları denemek istiyorum. Hangisini kullanmalıyım? R5 7600. RX 7800 XT. 32 GB RAM.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.273 Makaleler 7 Çözümler 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:07 #2 İlk seçenek GPU saat hızı, ikinci seçenek VRAM hızını ayarlamanızı sağlar, ikisini de kullanabilirsiniz OC için ama asıl performans arttıran GPU seçeneği. Artı 0 Eksi
İlk seçenek GPU saat hızı, ikinci seçenek VRAM hızını ayarlamanızı sağlar, ikisini de kullanabilirsiniz OC için ama asıl performans arttıran GPU seçeneği.
H Hayat_mağduru Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 135 Dün 18:07 #3 RX 7800XT ben de kullanıyorum. Canavar gibi sistemle nasıl takılma oluyor? Bence sorun orada. Artı 0 Eksi
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.832 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:09 #4 Takılmadan kastınız microstutter mı yoksa genel olarak FPS düşüklüğü mü? Ayrıca hangi oyun(lar)da bu sorunu yaşıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Takılmadan kastınız microstutter mı yoksa genel olarak FPS düşüklüğü mü? Ayrıca hangi oyun(lar)da bu sorunu yaşıyorsunuz?
KS KS E emrekya Picopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 188 Dün 18:21 #5 Hayat_mağduru dedi: RX 7800XT ben de kullanıyorum. Canavar gibi sistemle nasıl takılma oluyor? Bence sorun orada. Genişletmek için tıkla... İşlemci kullanımı hep çok dalgalı. Sıcaklıklar maksimum 75 oluyor. Bilmiyorum. misty rosetta dedi: Takılmadan kastınız microstutter mı yoksa genel olarak FPS düşüklüğü mü? Ayrıca hangi oyun(lar)da bu sorunu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Microstutter. Artı 0 Eksi
Hayat_mağduru dedi: RX 7800XT ben de kullanıyorum. Canavar gibi sistemle nasıl takılma oluyor? Bence sorun orada. Genişletmek için tıkla... İşlemci kullanımı hep çok dalgalı. Sıcaklıklar maksimum 75 oluyor. Bilmiyorum. misty rosetta dedi: Takılmadan kastınız microstutter mı yoksa genel olarak FPS düşüklüğü mü? Ayrıca hangi oyun(lar)da bu sorunu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Microstutter.