AMD için AOC 24G4Xe vs ASUS VP249QGR

Bütçe
4000

Baddie

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
AOC 24G4XE ve ASUS VP249QGR
Arkadaşlar merhaba, bütçe 4K ben AMD ekran kartina sahibim 2 monitörün gozume takilan ozelliklerini yazayım. (Epey'den aldim bilgileri)
AOC:
180Hz.
0.5ms
Yeni.
Fast IPS.
AMD FreeSync yok.

ASUS:
144Hz.
1ms.
IPS.
4 yıl önce çıkmış.
AMD FreeSync var.

Hafta sonu alacağım sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar merhaba, bütçe 4K ben AMD ekran kartina sahibim 2 monitörün gozume takilan ozelliklerini yazayım. (Epey'den aldim bilgileri)
AOC:
180Hz.
0.5ms
Yeni.
Fast IPS.
AMD FreeSync yok.

ASUS:
144Hz.
1ms.
IPS.
4 yıl önce çıkmış.
AMD FreeSync var.

Hafta sonu alacağım sizce hangisini almalıyım?
Aoc daha iyi ama youtube izleyemezsiniz gibi çünkü bende kullanıyorum youtubeden video açıyorum 1080p yapıyorum fakat görüntü 420p gibi oluyor çözümünü bulamadım fakat oyunlarda gayet iyi performans veriyor

AOC 24G4XE çok daha iyi. Asus biraz eskidi ve girişleri bile eski. 300 400 TL daha fazla verip renk doğruluğu çok daha iyi ve Hz değeri daha yüksek olan bir model almak daha mantıklı.

Bence ikisi arasında kalmanın tek sebebi 300 400 TL',ye değip değmeyeceğini merak etmen. Değeceğine eminim. Eğer AOC istemezsen MSI G244F var. Ona da bakabilirsin.

AOC 24G4Xe çok daha iyi. ASUS biraz eskidi ve girişleri bile eski. 300 400 TL daha fazla verip renk doğruluğu çok daha iyi ve Hz değeri daha yüksek olan bir model almak daha mantıklı.

Bence ikisi arasında kalmanın tek sebebi 300 400 TL',ye değip değmeyeceğini merak etmen. Değeceğine eminim. Eğer AOC istemezsen MSI G244F var. Ona da bakabilirsin.

Dediğin monitörde güzel fakat 27inc yine 4000 civarında fiyatlara olan 144hz+ bi monitör var mı büyük olsun istiyorum biraz

Son düzenleme:
Dediğin monitörde güzel fakat 27inc yine 4000 civarında fiyatlara olan 144hz+ bi monitör var mı büyük olsun istiyorum biraz
VA panel var o bütçede. Oyuncuysan VA panel önerilmez .ünkü ghosting problemi olur genellikle. VA panellerde LG Samsung Asus gibi markaların ürünlerinde bu problemler daha az oluyor ancak bu markaların 27 inç VA monitörleri bu fiyata pek yok. Ayrıca VA panelin renk doğruluğu ips'ten daha düşüktr. Hatta AOC 24G4XE ve MSI G244F'in renk doğruluk değerlerinin yanına bile yaklaşamaz.

VA panel var o bütçede. Oyuncuysan VA panel önerilmez. Ünkü ghosting problemi olur genellikle. VA panellerde LG Samsung ASUS gibi markaların ürünlerinde bu problemler daha az oluyor ancak bu markaların 27 inç VA monitörleri bu fiyata pek yok. Ayrıca VA panelin renk doğruluğu IPS'ten daha düşüktr. Hatta AOC 24G4Xe ve MSI G244F'in renk doğruluk değerlerinin yanına bile yaklaşamaz.

4.5-5k civarı var mı peki 144Hz IPS 27inc

Technopat Haberler

Geri
Yukarı