Çözüldü AMD için Image scaling var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RawenVex

Hectopat
Merhaba daha yeni RX 6700 aldım önceki ekran kartım RTX 3050 idi NVIDIA Denetim Masası üzerinden ımage scaling kullanıyordum 100 de çok uzun bir süre kullandığımdan dolayı artık bir parçam gibi ama ben bunu AMD de nasıl yapacağım bilmiyorum. Her şeye baktım aramaya çalıştım ama bir türlü bulamadım. Bir uygulama vardı Lossless Scaling diye onda denediğimde aynı NVIDIA kartımdaki gibi oynayabiliyorum ama fullscreen modunda yapamıyorum illa pencereli tam ekrana almam lazım, bu da ister istemez laglara neden oluyor. Var mıdır konu hakkında bilgisi olan?

Çözüm
1755602120345.png

Teşekkür ederim, peki illa desteklemesi gereken bir oyun mu gerekli yoksa istediğim zaman açabilir miyim? Bir de mesela ben NVIDIA da bir sürücü versiyonu bulmuştum onu indirip NVIDIA Experience'tan sadece keskinleştirmeyi açabiliyordum upscale falan yapmıyordu, onun tarzında bir sürücü var mı bildiğiniz?

Teşekkür ederim, peki illa desteklemesi gereken bir oyun mu gerekli yoksa istediğim zaman açabilir miyim? Bir de mesela ben NVIDIA da bir sürücü versiyonu bulmuştum onu indirip NVIDIA Experience'tan sadece keskinleştirmeyi açabiliyordum upscale falan yapmıyordu, onun tarzında bir sürücü var mı bildiğiniz?

İstediğiniz zaman açabiliyorsunuz, belirli bir uyumluluk listesi yok. Keskinleştirme için aynı kısımdan Image Sharpening ayarını açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı