İncehesap ayıplı ürünü misli ile değiştirmiyor

Çok bir etkisi olur mu bilmiyorum ancak böyle böyle doğru davranmayı öğrenecekler.

Hawk koltuğumda sorun yaşamıştım içerdeki demiri kırılmıştı bu sürecte yamuk olduğundan bel ağrısı yaşamama sebep olduğu için tazminat vs isteyebilir miydim diye düşündürdü.

Hawk koltuğumda sorun yaşamıştım içerdeki demiri kırılmıştı bu sürecte yamuk olduğundan bel ağrısı yaşamama sebep olduğu için tazminat vs isteyebilir miydim diye düşündürdü.

O tarz durumlarda THH yerine direkt dava açmanız gerekir sanırım ancak pek bir şey çıkacağını sanmam. Üstüne bir de hem vaktinizden hem de paranızdan olursunuz bence.

O tarz durumlarda THH yerine direkt dava açmanız gerekir sanırım ancak pek bir şey çıkacağını sanmam. Üstüne bir de hem vaktinizden hem de paranızdan olursunuz bence.

Anladım zaten iade aldılar ürünü 3 yıl kullanıp iade ettim :)

Bence bu saatten sonra tek bir kelime dahi muhatap olmayın. Sadece para iadesini ve TUF serisi ile değişimini kabul etmediğinizi belirtin. Ardından tüm bu belgelerle birlikte THH'ne başvurun. Hatta sizi zor duruma soktuklarını, soğutucusuz kaldığınız bu süreçte maddi kayba uğradığınızı ve bunun içinde ayrıca cezalandırılmalarını isteyin.

Daha demin destek hattını aradım TUF sersi önerme sebepleri 360mm ve 3 fanlı olması yetiyormuş onlara göre muadil ürün tanımı aynı özelliklere sahip ürün olması gerekiyor ve sitelerin de adlığım ürünün RGB olan modeli var neden onu önermediniz diyorum işte muadil ürün değil üst segment falan demeye başladı 40k konuştum sürekli aynı şeyleri kıvırıyorlar personel de bir şey diyemiyor zaten.

Daha demin destek hattını aradım TUF sersi önerme sebepleri 360mm ve 3 fanlı olması yetiyormuş onlara göre muadil ürün tanımı aynı özelliklere sahip ürün olması gerekiyor ve sitelerin de adlığım ürünün RGB olan modeli var neden onu önermediniz diyorum işte muadil ürün değil üst segment falan demeye başladı 40k konuştum sürekli aynı şeyleri kıvırıyorlar personel de bir şey diyemiyor zaten.

Hocam direkt ya ürünün aynısını ya da bir üst modelini göndermelerini talep edin. Olumsuz cevap vermeleri halinde konuyu onlarla çözemeyeceğinizi ve durumu THH'ne aktaracağınızı söyleyin. Onda da olumsuz cevap verirlerse uğraşmayın THH'ne başvurun.

Hocam direkt ya ürünün aynısını ya da bir üst modelini göndermelerini talep edin. Olumsuz cevap vermeleri halinde konuyu onlarla çözemeyeceğinizi ve durumu THH'ne aktaracağınızı söyleyin. Onda da olumsuz cevap verirlerse uğraşmayın THH'ne başvurun.

Aynısı yok serviste bile yok ürünün aynısı var ama RGB modeli var ben RGB olmayan düz modelini aldım elinde ürün olmadığı için haklı olarak missi ürün istedim misli ürüne de fiyat farkı istiyorlar bender diyorum benden fiyat farkı isteyemezsiniz.

Birebir aynısının RGB olan modelini de mi göndermiyorlar? Eğer öyleyse zaten başından beri konuşmanız hata direkt THH ile çözün.

Evet üst modeli diyor göndermiyorlar.
rgb ışıklı olunca üst model olma işi gerçekten çok komik rgbli ürünlerin rgbsiz ürünlerden abartılı şekilde fiyat farkı olması çok gülünç bir durum içine toplasan 100 liralık bile malzeme kullanmıyorlar. Ama fiyat farkı 1000-1500 TL gibi hatta bazı ürünlerde daha fazla olabiliyor çok komikler.

Söylediklerinin hiçbir geçerliliği yok. Ben de Asus'a karşı birden fazla THH dosyası kazandım, hepsinde daha düşük öneriler yapmaya çalıştılar, THH kararına rağmen ancak icra/haciz ile güncel değerlerinden iadeler alabildim. Muadili ifadesi sendeki cihazın tüm özellikleri ile aynısı veya en yakın bir üzeri olarak tanımlanır. Bu aynılık herşeyi kapsıyor, buna en başta fonksiyonel özellikleri (rgb, fan boyutu, soğutucu boyutu vb.) dahil olduğu gibi malzeme özellikleri (aluminyum vs bakır vb.) de dahil. Tabii buna her zaman burun kıvırarak yok öyle işlem yapamayız derler.

Sendeki model RGB'li ise verilecek model de RGB'li olmak zorunda. Eğer keyiflerine göre bunu kabul etmezlerse THH ile zorla kabul ettirebilirsin. Sadece savunmanı spesifik olarak bu konularda yapıp cihazının özelliklerini savunman ve önerilerinin eşdeğeri olmadığı ile neleri eksikse bunları belirtmen gerekiyor. Eğer THH kararına rağmen vermeyi reddederlerse de karar tebliğinden 14 gün sonra bunu icra/haciz'e çekerek güncel fiyat değerlendirmesi yaptırıp bu şekilde iadeye çevirtebilirsin. Tüm bu süreç içerisinde de açıkçası dilersen yeni bir tane AIO alıp onu kullanabilir yeni gelecek olanı satabilir ya da geçici bir Air Cooler alıp sonuçlanana kadar onunla idare edebilirsin. Air Cooler modelleri genelde en kalitelileri bile ucuz AIO fiyatı ile eşdeğer oluyorlar.

THH başvurun için buna benzer bir taslak kullanabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı