AMD bir işlemci için hangisi ideal?
(Arada sırada sucuk pişirebiliyorum Ocak'tan daha ideal oluyor yapışma yapmıyor.)
Eklenmesi gereken varsa yazın lütfen.
Sistem özelliklerim.
Kasa: Zalman N5 MF ATX mid Tower 4 RGB fanlı.
Anakart: MSI B450 Tomahawk Max 4133MHz(OC) DDR4 AM4 ATX.
RAM: Vengeance RGB Pro.
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
Ekran kartı: RTX 3060 Ti.
PSU: Sharkoon 650W.
Ekstra.
Mouse-klavye-kulaklık-2 monitör (monitörlerden bir tanesini çalıştıramadım. HDMI to VGA çevirici ile o yüzden o çalışmıyor bunun hakkında da yardımcı olmak isterseniz mutlu olurum.).
Geçenlerde fiyatı uygun olduğu için Aerocool Mirage L240 aldım, görüntüsü muhteşem ayrıca soğutma performansı güzel. Oyunda 80 dereceyi aşmıyor tam yükte 85 derece. AMD Ryzen 7 5800X.
Bütçemde 800 Türk lirasını geçirmemek hedefim hava soğutucuyu sesten ve yetersiz performanstan dolayı tercih etmek istemiyorum ama bir çözüm olacaksa neden olmasın?
O.C yapmayacaksanız 224-XT veya T6 Ultra iş görür. Biraz sınırları zorlarım diyorsanız Arctic Liquid Freezer II 240 veya PF240 bakın. Fiyatları 900TL'yi geçiyor fakat en iyi ürünler diyebilirim.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!