K Kanal7 Femtopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 8 15 Eylül 2020 #1 AMD kullanıyorum. Kendi programı ile oyunlar için ekran kayıtı yaptığım videolar yeşil ekran veriyor, açamıyorum. Sebebi nedir? Yardımcı olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2020
AMD kullanıyorum. Kendi programı ile oyunlar için ekran kayıtı yaptığım videolar yeşil ekran veriyor, açamıyorum. Sebebi nedir? Yardımcı olacak?
M Masterbladr Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 26 11 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et anlatmak istedim Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et anlatmak istedim
MrtYkdg Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:Gigabyte Aorus B450 Elite İşlemci:AMD Ryzen 7 5800X3D Ram:Thermaltake 16GB(2x8) Toughram RGB 3600mhz CL18 Depolama:Samsung 500GB 980 Evo NVMe 2-Crucial P5 CT500P5SSD8 Grafik Kartı:Sapphire Radeon RX 6700 XT Nitro+ 12GB Sıvı soğutucu:Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 Kasa:Cooler Master MB511 Mesh Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #3 Kanal7 dedi: AMD kullanıyorum. Kendi programı ile oyunlar için ekran kayıtı yaptığım videolar yeşil ekran veriyor, açamıyorum. Sebebi nedir? Yardımcı olacak? Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildinmi acaba başkan? Artı 0 Eksi
Kanal7 dedi: AMD kullanıyorum. Kendi programı ile oyunlar için ekran kayıtı yaptığım videolar yeşil ekran veriyor, açamıyorum. Sebebi nedir? Yardımcı olacak? Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildinmi acaba başkan?
A alperenarslaan06 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 25 3 Nisan 2022 #4 Yazılım güncellemesi gelmiştir Radeon Software'e. Yeni sürümü yüklersen sorun düzelir. Artı 0 Eksi