AMD indirdikten sonra mikrofon calismiyor

Yiit011

Decapat
Daha fazla  
Detroit Become Human oynarken bir bölümde işlemcinizin driver sürümü yetersiz demişti nasıl düzeltirim diye baktığımda AMD Software'i indirip sürücüleri indirmem gerek dediler. İndirirken ve kurulurken arkadaşımla sesteydim kurulduktan sonra arkadaşıma ses gitmemeye başladı. Bunun herhangi bir çözümü var mı biri bakabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkış cihazında bir şey olmamışama bir kayıtlı mikrofonum gitmiş sanırım laptopun mikrofonu nasıl geri getirebilirim.

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-06_163548642.png
    resim_2023-11-06_163548642.png
    41,1 KB · Görüntüleme: 44
Denetim masasından Aygıt Yöneticisini açman lazım. Açılan şu ekranda alt tarafta ses ile ilgili sekmeler var. Onların yanında bir sorun varsa ünlem işareti çıkar alt sekmelerine baktığında. Şayet ünlem yoksa bile onlara tıklayıp "onar" ya da "güncelle" veyahut "Donanım Değişikliklerini Tara" seçeneklerine bak. Her ikisinde de bir şey çıkmaz ise ses kartının sürücüsünü kaldırıp yeniden yükleyebilirsin.

Sürücüleri kaldırıp yeniden kurmak için Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi bu rehberi inceleyebilirsin.

1699278542674.png

Denetim Masası'ndan Aygıt Yöneticisi'ni açman lazım. Açılan şu ekranda alt tarafta ses ile ilgili sekmeler var. Onların yanında bir sorun varsa ünlem işareti çıkar alt sekmelerine baktığında. Şayet ünlem yoksa bile onlara tıklayıp "onar" ya da "güncelle" veyahut "donanım değişikliklerini tara" seçeneklerine bak. Her ikisinde de bir şey çıkmaz ise ses kartının sürücüsünü kaldırıp yeniden yükleyebilirsin.

Sürücüleri kaldırıp yeniden kurmak için Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi bu rehberi inceleyebilirsin.

Eki Görüntüle 2005029

Ya o dediğin program pek güvenilir gelmiyor farklı bir yöntem var mı? Herkes driverları yeniden yüklememi söylemiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı