YKS hazırlanırken konuları bitirdiniz mi?

TYT adına branş başlayan canavarlar olabilir hocam takmamak gerek, önemli olan AYT ve bu istikrarı sınav gününe kadar sürdürebilmeleri. Siz kendiniz konularınızı oturta oturta ilerleyin yeterli.

Senin çalışmalar ve konular ne durumda hocam? Nasıl gidiyor? İyi ilerlemişsindir umarım.

Senin çalışmalar ve konular ne durumda hocam? Nasıl gidiyor? İyi ilerlemişsindir umarım.

TYT'de ki pürüzleri temizliyorum hocam şu an, fen daha başlamadım TYT'de ama halledilir diye düşünüyorum. Onun dışında AYT matematik ve geometri çalışıyorum, netler idare ediyor şu anlık ama toparlamam gerek yılbaşına kadar. Dershane hocaları gereksiz ödevler vermese toparlayacağım ama olmuyor maalesef.

Sizde durumlar nasıl hocam?

TYT'de ki pürüzleri temizliyorum hocam şu an, fen daha başlamadım TYT'de ama halledilir diye düşünüyorum. Onun dışında AYT matematik ve geometri çalışıyorum, netler idare ediyor şu anlık ama toparlamam gerek yılbaşına kadar. Dershane hocaları gereksiz ödevler vermese toparlayacağım ama olmuyor maalesef.

Sizde durumlar nasıl hocam?

TYT fen 1 ay üstüne düşersen halledilir ama AYT'yi sağlama almaya çalış. Dershane hocalarının saçma isteklerini de yerine getirmek için çabalama. Eksiklerine yönelik çalış.

TYT fen 1 ay üstüne düşersen halledilir ama AYT'yi sağlama almaya çalış. Dershane hocalarının saçma isteklerini de yerine getirmek için çabalama. Eksiklerine yönelik çalış.

AYT fen çalışmalarına da başladım hocam zaten, gidiyor bakalım bir şekilde. Yeni yıla girene kadar AYT Fen ve matematikte ilk üniteleri sağlam bitirmek istiyorum, bir de TYT matematik ve Türkçe defterini sadece deneme çözmeye bırakmak istiyorum. Şu an olacak gibi duruyor.

Tyt fen fena geriledi benim. Onun dışı matematikte limit bitiyor bu hafta, haftaya türeve başlamış olacağım artık. AYT fen kısmında fizik bitti soru bankası çözüyorum tüm konuları tarayarak, biyoloji bitti onda da aynısını uyguluyorum. Kimyaya basladım geçen hafta ilk üniteyi bitirdim nu hafta gazları bitireceğim belki bir konu daha ilerlemeye çalışırım. Branş denemelerine de başladım TYT adına ama aksamalar çok oluyor konu çalışmalarından dolayı.

TYT fen fena geriledi benim. Onun dışı matematikte limit bitiyor bu hafta, haftaya türeve başlamış olacağım artık. AYT fen kısmında fizik bitti soru bankası çözüyorum tüm konuları tarayarak, biyoloji bitti onda da aynısını uyguluyorum. Kimyaya başladım geçen hafta ilk üniteyi bitirdim nu hafta gazları bitireceğim belki bir konu daha ilerlemeye çalışırım. Branş denemelerine de başladım TYT adına ama aksamalar çok oluyor konu çalışmalarından dolayı.

AYT'de bayağı iyi ilerlemişsin hocam TYT fen bir tekrara bakar. AYT fendede ara ara branş denemesi çözebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı