AMD & INTEL & NVIDIA Donanım Anketi

• Konuyu başlatan Redburne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.979
R

Redburne

Ziyaretçi
Şu anda kullandığınız donanımları seçiniz. CPU kısmından bir, GPU kısmından bir olmak üzere iki seçenek seçiniz. İki ekran kartınız varsa harici olan kartı seçiniz. Bu bir tartışma konusu değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi bir acım olabilir ki? Yorum olsun diye yorum yapmak.

Durduk yerde ben sana yazmadım değil mi? Ya da durduk yerde fanboy iddiasını kendi kendime asılsız bir şekilde yapıştırmadım? "Yorum olsun diye yorum yapmak" diyerek birini aşağıladığını sanıyorsan komik.

AMD alacak hiç kimseye Nvidia önermem gerekmedikçe. Kronik sorunlarından özellikle bahsettiğimiz halde AMD kullanan veya almak için direten arkadaşlara gerekli öneriyi yapıyorum. Nvidia'nın fiyattan bağımsız bu alanda daha başarılı olduğunu herkes kabul edebiliyor, sen edemiyorsan o senin sorunun.

Her zaman dediğim gibi ben sektörün içindeyim, bildiğimi buraya aktarıyorum ki herkes faydalansın. Benim olduğu gibi herhangi bir vasfın varsa bu sektörde veya alanda tartışmayı sürdürebiliriz.

Esprili yazılmış mesajları ciddiye alıp abuk sabuk cevaplar vererek ve üste çıkmaya çalışarak bir yere varamazsın. Bunu da tavsiye olarak ekleyeyim.

Benim merak ettiğim kaç tanesinin AMD'yi iade edip Nvidia'ya geçtiği. :D

Kullandığım AMD-Nvidia ama şu an alacak olsam tercihim Intel-Nvidia olurdu.

Nvidia kullanır, AMD kullanır bu kişiye kalmış. Sorun yaşayıp iade edip Nvidia'ya geçen kişi sayısı fazla. AMD'yi çekici yapan fiyatına göre verdiği performans. RX 5700XT'nin performansının 2070 Super'e yakın olduğunu düşünürsek aradaki fiyat farkı oldukça cazip yapıyor kartı.

Benim tek söylediğim daha ucuza alıyorsunuz ama dikkatli olun Nvidia kadar sorunsuz değiller. Kendim RX 5700XT ile RTX 2070 Super arasında kalmasam fanboy iddiasını doğrularım :)

Redburne, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı