AMD işlemci fiyatları ne zaman düşecek?

Öncelikle ben daha uyguna kaçmaya çalışıyorum çünkü oynuyacagim oyunlar öyle büyük değil o yüzden Ryzen 5 1600 en idealiydi hatta bana Ryzen 3 1200 bile olur ama benim üzüldüğüm konu R3 1200 yerine i3 9100F dizmek daha mantıklı olurdu çünkü İnternet'ten araştırdım aralarında fiyat farkı çok fazla olmamasına rağmen FPS farkı bayağı var Ryzen 5 1600 veya bunun bir alt modeli yok sanirim o yüzden 1200 alacağım galiba :/

Keşke araştırıp alsaydın :( neyse artık. Dediğin gibi R5 2600 almak daha mantıklı.

2. ele yönelmeli miyim üstteki arkadaş sahibinden link atmış? Ya da ekran kartından fiyat kısıp 3600 veya 1600 mü alayım yoksa ekran kartından kısmıyıp R3 1200 mü aliyim.

Ekran kartın nedir oyunmu oynuycaksın yoksa render vs yapacak mısın.

Oyun oynuyacagim ama dediğim gibi yeni oyunlar değil yani bana RX560 yeter ama ortalama RX570 gibi bir şey ben normalde 1650 Super alacaktım ama pahalı olduğu için 570'e indim.

İki ürünüde ikinci el bakın garantili olarak hem de pişman olmazsınız istediğiniz ürünler olur elinizde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı