AMD İşlemci Garanti/Yetkili Servis

Statik boşaltması yaptın mı? Birinci basamak sorunlar ekarte etmeden direk sorunu bulamazsın, çok daha basit nedenleri araştır önce.

MSI sitesinde bahsetmiş çözümden.

Önce CMOS Reset deneyin. Olmazsa diğer maddeleri deneyebilirsiniz. Dediğim gibi direkt işlemci ile alakalı bir sıkıntı olma ihtimali düşük.

Statik boşaltması yaptın mı? Birinci basamak sorunlar ekarte etmeden direk sorunu bulamazsın, çok daha basit nedenleri araştır önce.
Evet, PSU kablosunu çıkartıp kasanın güç düğmesine biraz basılı tutup bas bırak yapmayı diyorsan yaptım.

Bunların hepsini bu adımları görmeden denedim dün ama bugün yine de aynı şeyi yaşadım.

Benim yöntemim kaldı. Fanı çıkarıp işlemciye dokunacaksın kaçarı yok, zaten servise vereceksin, soğuksa gönül rahatlığıyla yolla yenisini alacaksın, ısınırsa başka bir ekran kartı dene sonra çözüm olarak işaretlersin

Yani bilgisayardaki sorunum dün denediğim şeyler sonrası düzelince oyun falan oynadım normal olarak görüntü de vardı, işlemci de ısındı oyun oynuyorum diye. Bu dediğini yapmaya gerek var mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…