AMD İşlemci Garanti/Yetkili Servis

Yani bilgisayardaki sorunum dün denediğim şeyler sonrası düzelince oyun falan oynadım normal olarak görüntü de vardı, işlemci de ısındı oyun oynuyorum diye. Bu dediğini yapmaya gerek var mı ki?

O dediği ekran gelmediği takdirde yapmanı istediği sanırım. Evet doğru şu an çalışıyordu. RAM'lere OC vs. yapmayın gurcalamayın

İşlemci sistemde bozulacak en son parça. Anakarttan şüphelenmen daha doğru bence.
Ağırlıklı olarak anakart sorunudur deniyor. E o zaman ben bir koşu gideyim bunu elden götüreyim servise. Götüreyim de herhalde 16 Mart'a kadar falan ellerinde kalmaz anakart serviste. Çünkü eğer sorun işlemcideyse o tarihlerde garantisi biteceği için işlemcimi servise yollamak için şansım olmayabilir.

Mart derken? Serivse verdiğiniz arızalı ürünün 20 iş günü içinde tamir edilme zorunluluğu var. 20 Günü geçtiği takdirde herhangi bir sonuç alamazsanız ürünün yenisini veya ücret iadesini talep edebiliyorsunuz.

Sen sorunun ne zaman ortaya çıktığını, bazen çalışıyor mu her zaman mı böyle kalıyor, ne yapınca sorun başladı vs gibi detayları paylaşmadığın için biz de tahmini olarak birşeyler önermekten öteye gidemedik. Zaten önerilerimizin çoğunu da yaptığın için konu allak bullak oldu ve gereksiz uzadı. Yarın tez elden PC'yi bir bilgisayarcıya götür en iyisi.

Hepsini yazdım aslında dikkat edersen. 2 gündür CPU hatası alıyorum dedim. Bilgisayarda oyun falan oynadım sonraki gün tekrar aynı hatayı aldım dediğime göre de bazen çalışıyormuş yani. Ne yapınca sorun başladı bilmiyorum. Sorundan önceki gece klasik oyunumu oynuyordum. Sonraki günün sabahı sistem açılmadı hatayı gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…