AMD işlemci mi çöp mü?

Ekran kartı konusunda çok iyiler (özellikle sağlamlık ve F/P), yazılımı konusunda kötüler.

Yazılım konusunda reziller. Bu güne kadar kaç tane AMD kart kullandıysam oyun oynamaktan çok DDU pencerelerinde zaman geçirdim.

Şaka yapıyorum dostum ciddiye alma

Miningde kullanılsa daha sorunsuz olurdu inan bana.

Yazılım konusunda reziller. Bu güne kadar kaç tane AMD kart kullandıysam oyun oynamaktan çok DDU pencerelerinde zaman geçirdim.

Ben 5500 XT ve 6600 XT kullandım hiç DDU'ya ihtiyacım olmadı. Öncesinde NVIDIA kullanıyordum onda da aynıydı. AMD yazılımından genel olarak memnunum.

Ben 5500 XT ve 6600 XT kullandım hiç DDU'ya ihtiyacım olmadı. Öncesinde NVIDIA kullanıyordum onda da aynıydı. AMD yazılımından genel olarak memnunum.

Ben 2 RX570, 1 RX590 kullandım hepsinde ya siyah ekran ya WattMan yedim. Belki yeni serilerde düzelmiştir ama 5500 kullanan bir arkadaşım sürekli olarak siyah ekran yiyordu.

Bize iyisinin denk gelmiş olma ihtimali var mıdır peki hocam? Ben de kendi RX 6600'ümden çok memnunum ama çoğunluk pişman.

Ben 2 RX570, 1 RX590 kullandım hepsinde ya siyah ekran ya WattMan yedim. Belki yeni serilerde düzelmiştir ama 5500 kullanan bir arkadaşım sürekli olarak siyah ekran yiyordu.
Ben Sapphire kullandım rx 570 , 580 ve 5500xt hepsi çiçek gibiydi. Özelikle 5500xt keşke şuan olsa özledim

Bize iyisinin denk gelmiş olma ihtimali var mıdır peki hocam? Ben de kendi RX 6600'ümden çok memnunum ama çoğunluk pişman. :?
Nvidia fan çok ülkemizde alamayan da pişman bi de o yönden bak sen 6600 kullanırken adam 1650 kullanıp kendi ekran kartını seninkinden daha iyi zannediyor. Hatta ben 5500xt kullanırken 1050 ti kullanıcılarından laf yedim kaç kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…