Bize iyisinin denk gelmiş olma ihtimali var mıdır peki hocam? Ben de kendi RX 6600'ümden çok memnunum ama çoğunluk pişman?
Evet gereksiz fanboyluk var ülkede maalesef.Nvidia fan çok ülkemizde alamayan da pişman bi de o yönden bak sen 6600 kullanırken adam 1650 kullanıp kendi ekran kartını seninkinden daha iyi zannediyor. Hatta ben 5500xt kullanırken 1050 ti kullanıcılarından laf yedim kaç kez.
Ben 2 RX570, 1 RX590 kullandım hepsinde ya siyah ekran ya WattMan yedim. Belki yeni serilerde düzelmiştir ama 5500 kullanan bir arkadaşım sürekli olarak siyah ekran yiyordu.
Bize iyisinin denk gelmiş olma ihtimali var mıdır peki hocam? Ben de kendi RX 6600'ümden çok memnunum ama çoğunluk pişman. :?
Kesinlikle haklısınız, boş yere niye hata versin ki zaten? Hep altında bir sebep yatıyor ve bizden kaynaklı çıkıyor orası doğru.İyisine denk gelmek diye bir şey yok karpuz mu bu? Affedersin sistemi Gezginler'den indirdiğin yazılımlarla doldur, BIOS nedir bilme, Windows 7 falan kullan sonra neden böyle. NVIDIA bu kitleyi de hedef alarak her ihtimal üzerine yazılım yapıyor, AMD daha çok "beceremiyorsanız banane" kafasında.
Ben sorun yaşadığımda %99 ihtimalle donanım arızası çıkıyor.
Kesinlikle haklısınız, boş yere niye hata versin ki zaten? Hep altında bir sebep yapıyor ve bizden kaynaklı çıkıyor orası doğru.
590 için normaldir onun hibrit bir mimarisi vardı ve gereksiz güç tüketiyordu. Öyle bir kartın stabil kalması sorunsuz kullanmaktan daha zor. UV şarttı o karta, 570'leri bilemiyorum maalesef.
İyisine denk gelmek diye bir şey yok karpuz mu bu? Affedersin sistemi Gezginler'den indirdiğin yazılımlarla doldur, BIOS nedir bilme, Windows 7 falan kullan sonra neden böyle. NVIDIA bu kitleyi de hedef alarak her ihtimal üzerine yazılım yapıyor, AMD daha çok "beceremiyorsanız bana ne" kafasında.
Ben sorun yaşadığımda %99 ihtimalle donanım arızası çıkıyor.
AMD'nin zerre uğraşmadan yaptığı dandik sürücülerin stabil çalışmamasının sonucunda ekran kartı yanıt vermeyi kesince WattMan yemem ile sistemi düzgün kullanmamanın ne alakası var? Evet sorunlar bazen korsan yazılım kullanmaktan vesaire olabilir ama büyük suç AMD'de. WHQL olmayan sürücüleri zaten konuşmaya bile gerek yok, kumar mı oynuyoruz sürücü mü indiriyoruz belli değil.
Üsküdar'da metronun arkasında bir çöp tenekesi var onu mu alsam yoksa AMD işlemci mi?
Bencede @CMDamaYönetici kapanabilir DOlum hesap değiştirmeyi unutmuşum tamam konuyu açtığım hesap kapansın bu kalsın o zaman.