AMD İşlemci Numaramı Nereden Öğrenebilirim?

• Konuyu başlatan Agab
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 9.463
Bilgisayar'a sağ tık ve özelliklere gir. Orada yazıyor.
Sağ Tık > Özellikler'de İşlemci adı, Windows Puanı falan yer almakta. Ben bulamadım ya da siz yanlış anladınız beni. :(

İşlemci numarasını isteyen sayfayı gösterir misin. Ya da bir fotosunu koyar mısın. Çünkü benim bildiğim faturanı yolluyorsun.

İşlemci seri numarası işlemcinin üstünde ya da işlemci kutusunda yazar.
http://www.amd4u.com/getbattlefield4/ Bu isteyen site.
Bu da öğrendiğim konu: AMD Kaveri A10 APU Alana BF4 Hediye | Technopat Sosyal
@SypeR bu da onaylayan zanlı :D
İşlemcinin üzerinde var ama şimdi üstünde stok fan var. En son yaparım onu. Çıkartmak falan dert. İşlemci kutusunda da 1 milyon tane kod var. Hepsini denemektense bir program gösteriyor mu acaba diye merak ettim. @Recep Baltaş
Edit: Faturamı İstanbul'a mı yoksa yurt dışına mı yollayacağım? Yandex'den AMD Türkiye numarasını aradım yanlış numara çıktı. Yani iletişimim yok. AMD sayfası da zaten çöp :confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun üst tarafındaki etiketten seri numarasını öğrenebilirsin. Ayrıca o BF4 kuponu için ürünün faturasını ve kutusunu yan yana çekerek AMD'ye mail atman yeterli sanırım. En azından bilgim bu yönde.

Kutusunda yazıyor. SN: Diye belirtmiş.
L_00006217.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı