Bende de R5 2600 var. Yurt dışından 1660 Süper getirtecem. Tavsiye eder misiniz?
![]()
Grafikkarte ASUS GeForce TUF 3 GTX 1660 Super A6G Gaming (90YV0DS1-M0NA00) (NVIDIA, Grafikkarte) | MediaMarkt
ASUS GeForce TUF 3 GTX 1660 Super A6G Gaming (90YV0DS1-M0NA00) (NVIDIA, Grafikkarte) im Onlineshop von MediaMarkt kaufen....www.mediamarkt.de
TL bazında 1850 lira gibi bir şey yapıyor. 100-200 lira daha koyup Türkiye'den alın derim. Bir de TUF modelini tercih etmeyin. Pek önerilmiyor.
Onun dışında 1660 Süper modeli işlemcin ile gayet uyumlu bir kart.
Kendim de kullandığım Gaming X modelini öneririm. Fiyat olarak indirimlerle 1800 liraya kadar düşmüştü ama şuan 2100 lira civarında.TUF modeli dışında hangi modeli önerirsiniz?
AMD bir işlemci ve anakarta NVIDIA bir ekran kartı takılabilir mi?
Intel 10. nesil işlemcilerin anakart çipstelerinde PCIe Gen4 arabirimine geçemeyecek, istikrarsızlık sorunları var deniyordu, dediğiniz şey olamayacak bile.Ekran kartı ile işlemcinin alakası yok hocam. Hatta AMD tarafı X570 anakartlarda PCI Express 4.0 desteklediği için, Nvidia RTX 3000 serisi 4.0 ile gelirse X570 sahipleri anakart değişmek zorunda kalmadan geçebilecek ama Intel kullananlar performans darboğazı yaşamamak için sırf bu yüzden anakart değişmek zorunda kalabilir. Sadece bir tahmin
Şuan bir 3700X veya 3900X işlemci ile X570 bir anakart almak, 4-5 yıl kafaniz rahat kullanmak demek ama Intel oyle değil. Neredeyse her sene yeni anakart masrafı çıkarıyor. Geriye dönük uyumluluğu yok.
Knk csgo da kaç fps alıyorsunTakılır. Gayet de iyi olur. Ben R5 2600 ile 1660Ti kullanıyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.