AMD İşlemci ve Anakartların Uyumu Netlik Kazandı

B450 Tomahawk MAX'a 4000 serisi bir işlemci takılıp kullanılabilecek. Aha buraya yazıyorum, o gün geldiğinde gelip yeşillendirelim.

Umarım öyle olur. Fakat şimdilik zor gözüküyor. Eğer dediğin olursa diğer ana kart üreticileri de bazı modellerinde bios güncellemesi ile destek verme ihtimali doğar.

Ryzen serisinin başından 3.Nesil sonuna kadar güzel iş çıkardılar. En azından her sene soket değiştirmediler buna da şükür diyelim. İlk başlarda R7 1700 ve 1800'lerde ufak sorunlar olsa da yine de piyasanın çoğunluğunu Ryzen serileri oluşturdu. Umarım 4.nesilde yine güzel f/p ürünleri bizleri karşılar.

B450 Tomahawk Max'a 4000 serisi bir işlemci takılıp kullanılabilecek. Aha buraya yazıyorum, o gün geldiğinde gelip yeşillendirelim.

Hadi bakalım ben de Tomahawk Max kullanıyorum. Beklemedeyim. 🙄
Arkadaşlar konuyu hortlattığım için özür dilerim fakat B450 ve X470 sahiplerine iyi haberlerim var, AMD bu anakartların sahiplerinin şikayetleri üzerine kararından vazgeçti ve Ryzen 4000 işlemciler için BIOS desteği vereceğini açıkladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hadi geçmiş olsun, Tomahawk Max'a 4600X takmak için sabırsızlanıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı