Temiz kurulumla uğraşmak istemiyorum normal güncellesem ne olur?Evet. 531.41 sürümü geldi. Direkt güncellemektense temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.
Aynı ekran kartını kullanan ROG Strix bir laptop kullandım. 4:3 formatında genişletilmiş görüntüyü o laptopta bahsettiğim şekilde çözdüm. Sende o kısım gözükmediği için basit kurulum yapıldığını düşündüm ve ondan dolayı temiz kurulum yoluyla olması gerektiği gibi sürücüyü kurmanı tavsiye ettim. Normal güncellersen senin konunla alakalı bir şey değişmeyecek. Aynı arayüz olduğu gibi kalacak. DDU kullanmadan direkt sitesinden indirerek de temiz kurulum yapabilirsin. Sürücü setup dosyasını çalıştırdıktan sonra "Temiz Kurulm Yap" ibaresi karşına çıkıyor zaten. Muhtemelen sürücüyü tam fonksiyonlarıyla kullanabileceksin. Bir de 4:3'ten kastın tam olarak nedir?Temiz kurulumla uğraşmak istemiyorum normal güncellesem ne olur?
CS:GO'da kullanmak için 4:3.Aynı ekran kartını kullanan ROG Strix bir laptop kullandım. 4:3 formatında genişletilmiş görüntüyü o laptopta bahsettiğim şekilde çözdüm. Sende o kısım gözükmediği için basit kurulum yapıldığını düşündüm ve ondan dolayı temiz kurulum yoluyla olması gerektiği gibi sürücüyü kurmanı tavsiye ettim. Normal güncellersen senin konunla alakalı bir şey değişmeyecek. Aynı arayüz olduğu gibi kalacak. DDU kullanmadan direkt sitesinden indirerek de temiz kurulum yapabilirsin. Sürücü setup dosyasını çalıştırdıktan sonra "Temiz Kurulm Yap" ibaresi karşına çıkıyor zaten. Muhtemelen sürücüyü tam fonksiyonlarıyla kullanabileceksin. Bir de 4:3'ten kastın tam olarak nedir?
Aynı ekran kartını kullanan ROG Strix bir laptop kullandım. 4:3 formatında genişletilmiş görüntüyü o laptopta bahsettiğim şekilde çözdüm. Sende o kısım gözükmediği için basit kurulum yapıldığını düşündüm ve ondan dolayı temiz kurulum yoluyla olması gerektiği gibi sürücüyü kurmanı tavsiye ettim. Normal güncellersen senin konunla alakalı bir şey değişmeyecek. Aynı arayüz olduğu gibi kalacak. DDU kullanmadan direkt sitesinden indirerek de temiz kurulum yapabilirsin. Sürücü setup dosyasını çalıştırdıktan sonra "Temiz Kurulm Yap" ibaresi karşına çıkıyor zaten. Muhtemelen sürücüyü tam fonksiyonlarıyla kullanabileceksin. Bir de 4:3'ten kastın tam olarak nedir?
İlk mesajda dediğim yer burasıydı. Ekran görüntü modu için ayarlar, Ekran sekmesinde gidip yapabilirsin. Ölçeklendirmeyi Tam panel yapman gerekiyor.CS:GO'da kullanmak için 4:3.
Eki Görüntüle 1722997Değişiklik yok. Temiz kurulum yaptım.
Buldum arkadaşlar.
Eki Görüntüle 1723015
Sağolasın hocam.İlk mesajda dediğim yer burasıydı. Ekran görüntü modu için ayarlar, Ekran sekmesinde gidip yapabilirsin. Ölçeklendirmeyi Tam panel yapman gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.