AMD işlemcilerde dahili GPU yok mu?

Pailaidaika

Hectopat
Merhabalar,

Bilgisayardan çok anlayan birisi değilim. Eski bilgisayarımda Intel işlemci, NVIDIA ekran kartı vardı. Masaustune sag tıkladıgım zaman Intel goruntu ayarları ve NVIDIA denetim masası geliyordu. Yeni bilgisayarım AMD işlemci, NVIDIA ekran kartı olarak kullanıyorum. Masaustune sag tıkladıgımda sadece NVIDIA denetim masası geliyor. Acaba AMD'nin de görüntü ile ilgili bir şeyi olması gerekmiyor mu? Intel grafik ayarları gibi. AMD grafik ayarları?

Merhabalar,

Bilgisayardan çok anlayan birisi değilim. Eski bilgisayarımda Intel işlemci, NVIDIA ekran kartı vardı. Masaustune sag tıkladıgım zaman Intel goruntu ayarları ve NVIDIA denetim masası geliyordu. Yeni bilgisayarım AMD işlemci, NVIDIA ekran kartı olarak kullanıyorum. Masaustune sag tıkladıgımda sadece NVIDIA denetim masası geliyor. Acaba AMD'nin de görüntü ile ilgili bir şeyi olması gerekmiyor mu? Intel grafik ayarları gibi. AMD grafik ayarları?
İyi de zaten kendiniz söylemişsiniz. AMD işlemci kullanıyorsunuz, ekran kartı değil. Neden görüntü ile ilgili bir şey olsun ki ?

AMD grafik yongaları sonu "G" ile biten işlemcilerde var. 2200G kendi kullandığım 2400G sonra 3200, 3400G. Adamlar az yapıyor ama cidden içlerindeki Vega GPU çok iyi performans veriyor. Yaklaşık GT1030 gücünde bir performans alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Ryzen 3 1200’de grafik birimi yok
Ryzen 3 2200G’de var G önemli.

Zaten ekran kartınız var neden böyle bir şey istiyorsunuz.

AMD grafik yongaları sonu "G" ile biten işlemcilerde var. 2200G kendi kullandığım 2400G sonra 3200 , 3400G. Adamlar az yapıyor ama cidden içlerindeki vega GPU çok iyi performans veriyor. Yaklaşık GT1030 gücünde bir performans alıyorum.
Benimki bu:
AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 İşlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı