AMD İşlemcilerde Hackintosh Kurulumu Yapılabilir Mi?

Sistem özelliklerinizi bize iletin yardımcı oluruz.
macOS Kurulum imajlarımız:
Mojave AMD
High Sierra AMD

Not: Oyun için macOS ve Linux alternatif olarak göremeyiz ama macOS destekli oyunları deneyerek anlayabilirsiniz farkı :). Windows oyun için piyasada lider.

Vega 8 grafik birimli Ryzen 5 2500u için şu anda Hackintosh kurulumu mümkün mü? Yoksa QEMU rehberini mi bekleyeyim?

@kafası güzel teletabi
Vega 8 için uymayabilir yine grafik ama isterseniz bana GPU-Z programı ile tümleşik grafik kartının device-id kısmını iletin belki uyum sağlatırız.

3.PNG

Uyumu sağlarsa sistem AMD daha performanslı olabiliyor üst nesil işlemciler ile. Ama doğal/native olarak Intel destekli olduğundan macOS dolayısıyla Intel daha ön planda.
@kafası güzel teletabi
Vega 8 tümleşik kartın id kaynaklı grafik hızlandırma desteklemez şimdilik.

Cevaplarınız için teşekkürler hocam. Kurulum yapması benim için kafi, grafik tabanlı olmayan şeyler çalıştıracağım. Fake id'ye ne girmeyeliyim? Inject menüsünden hangilerini seçmeliyim?

@kafası güzel teletabi
Kurulumu konuya ve rehberlerimize bakarak deneyiniz; BIOS ayarları vs ile (güncel bios). Aksi durumlar için yeni konu açabilirsiniz. Grafik kartı aktif olmayacağı için id gerekmeyecektir bence. Clover config.plist kısmına dikkat edin konu içerisinde yer alan açıklamalardan.
Not: Yakında yeni/videolu rehberler gelecek.

Son düzenleme:
Sistem özelliklerinizi bize iletin yardımcı oluruz.
macOS Kurulum imajlarımız:
Mojave AMD
High Sierra AMD

Not: Oyun için macOS ve Linux alternatif olarak göremeyiz ama macOS destekli oyunları deneyerek anlayabilirsiniz farkı :). Windows oyun için piyasada lider.

Merhaba
ASUSX509DJ BR038 laptop
AMD Ryzen 3 3200U işlemci
Radeon Vega 3 +NVIDIA MX230
Micron 2200 256 GB M.2 SSD
Hackintosh yapılabilir mi Catalina yüklemesinde disk izlencesi SSD görmedi Windows kurulu diski 2'ye böldüm

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı