AMD işlemcili laptop tavsiyesi

yiğit tastan

Centipat
Daha fazla  
AMD işlemcili, tek slotunda 65 GB RAM olan laptop tavsiyesi (yazılım ve sanal makine kullanımı için)

Merhaba,

Kendime yeni bir laptop almayı planlıyorum ve bazı özel kriterlerim var. Bütçem 90-100 bin TL bandında, ancak maksimum 150 bine kadar çıkabilirim. Aşağıdaki özellikleri karşılayan bir cihaz arıyorum:

• Intel değil, AMD işlemcili bir model istiyorum. Ryzen 9 olsa daha iyi olur.

• RAM konusunda özellikle dikkat ettiğim nokta, cihazın tek bir RAM slotunda 64 GB desteklemesi. Yani ileride bir kez daha 64 alarak tıplamda 128 GB RAM yükseltmesi yapabilmek istiyırum.
  • Ekran boyutu ya da çözünürlük gibi konular benim için çok önemli değil.
  • Cihazı öncelikli olarak yazılım geliştirme (backend ağırlıklı), Docker/sanal makine gibi sistem kaynaklarını yoğun kullanan işler için kullanacağım.
  • Nadiren de olsa oyun oynayabilirim, ancak bu benim için öncelikli bir kriter değil.
  • Marka olarak ASUS ve MSI gibi üreticilere sıcak bakıyorum. Ancak Monster, HP gibi markaları tercih etmiyorum.

Bu özelliklere uygun, mümkünse hazırda satın alınabilecek model önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler!

İstersen metni farklı forumlar (donanımhaber, Technopat, Reddit vb.) İçin tonlamasına göre yeniden düzenleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı