AMD kartlar söylendiği kadar sorunlu kartlar mı?

:( Dlss sadece RTX serisinde var. Ben daha önceki yorumlarımda DLSS'sin FSR'den daha iyi olduğunu söylemiştim.
Hocam ben aradaki kalite farkını oyun oynarken göremeyeceğinizi ve aynı fiyata daha güçlü bir kart alabileceğinizi söyledim. Kalite isteyen adam ekstra para ödeyip nvidia alır dediniz. Ben de kalite isteyen adam aynı paraya gider amd alır dlss açmadan native oynar diyorum.

Hocam ben aradaki kalite farkını oyun oynarken göremeyeceğinizi ve aynı fiyata daha güçlü bir kart alabileceğinizi söyledim. Kalite isteyen adam ekstra para ödeyip nvidia alır dediniz. Ben de kalite isteyen adam aynı paraya gider amd alır dlss açmadan native oynar diyorum.
Sen sürekli konuyu çarpıtıyorsun.
DLSS sanki 1000 serisinde varmış gibi algı yapıyorsun. Millet de düşündürücü emoji atıyor. Nasıl cahil sürüsüne denk geldiysek artık.

Bi gidin ya!

He aynen oyunda fark edilmiyor. Tamam kardeş siz fark etmeyin. Fark eden çok insan var da TR forumlarında azınlık kalıyoruz.

Sen sürekli konuyu çarpıtıyorsun.
DLSS sanki 1000 serisinde varmış gibi algı yapıyorsun. Millet de düşündürücü emoji atıyor. Nasıl cahil sürüsüne denk geldiysek artık.

Bi gidin ya!

He aynen oyunda fark edilmiyor. Tamam kardeş siz fark etmeyin. Fark eden çok insan var da TR forumlarında azınlık kalıyoruz.
Hocam kino hocamızın attığı 1080p'de çekilmiş iki SS'de bana dlss'in yaratmayacağı kalite farkını gösterir misin acaba ?
Ben diyorumki dlss 100 performans sunuyorsa fsr 2.0 95 sunuyor ve oyunu oynarken bunu hissetmiyoruz. 2000tl daha az para ödeyip aynı rasterization performansını alıyoruz. Niçin kalite isteyen ekstra ödeyip Nvidia alır gibi bir ifade kullandınız.

Şurda sırf birisi de sizinle farkı görüşte diye sunduğum bütün materyalleri gözardı edip bana cahil demeniz olayı cidden düşündürücü kılıyor orası ayrı bir üzücü.

Bakın şimdi beyler size askerlik anılarımı anlatacağım.

Ben HD 4650, HD 5450 HD 5750, HD 6970, HD 7770 GHz Edition, R7 240 kullandım.

Hiç birinde bir problem yaşamadım.
Hocam kino hocamızın attığı 1080p'de çekilmiş iki SSss'de bana dlss'in yaratmayacağı kalite farkını gösterir misin acaba ?
Ben diyorumki dlss 100 performans sunuyorsa fsr 2.0 95 sunuyor ve oyunu oynarken bunu hissetmiyoruz. 2000tl daha az para ödeyip aynı rasterization performansını alıyoruz. Niçin kalite isteyen ekstra ödeyip Nvidia alır gibi bir ifade kullandınız.
*Ben çok para verdim kesin kalitelidir* adlı Türk yanılgısı... Kaç kişiyle kavga ettim bu sebepten.

Hocam kino hocamızın attığı 1080p'de çekilmiş iki SSss'de bana dlss'in yaratmayacağı kalite farkını gösterir misin acaba ?
Sana o kadar video attım. Hala kalite farkını anlayamadıysan körsündür. Bir de dakikasını da verdim. Bir de ss'le neyi fark edeceksin? hareket eden objelerde fark.

Birde video sıkıştırmasından dolayı her videoda da anlaşılmıyor. Ben özellikle en çok fark edilen videoları attım sana.

Sana o kadar video attım. Hala kalite farkını anlayamadıysan körsündür. Bir de dakikasını da verdim. Bir de ss'le neyi fark edeceksin? hareket eden objelerde fark.

Birde video sıkıştırmasından dolayı her videoda da anlaşılmıyor. Ben özellikle en çok fark edilen videoları attım sana.
Hocam arada fark yok demiyorum, oynarken siz bu farkı hissetmedikten sonra bir önemi var mı onu soruyorum. Ekrana yapışıp oyunu oynamak yerine detayları incelemeyeceksiniz sonuçta. Bir tane yazımda fsr > dlss demedim zaten.

@Dserthat başkan bu videolardan anlaşılacak bir durum değil. Al God of War'a dün FSR 2.0 ve Sharpening ayarı eklendi. Buyur RTX kartınla hem DLSS aç dene hem de bu ayarları kendi yorumunu söyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda cidden hiç obje kenarlarındaki titremeyi göremedin mi?
Hocam arada fark yok demiyorum, oynarken siz bu farkı hissetmedikten sonra bir önemi var mı onu soruyorum. Ekrana yapışıp oyunu oynamak yerine detayları incelemeyeceksiniz sonuçta. Bir tane yazımda fsr > dlss demedim zaten.
Nasıl bu farkı hissetmiyoruz. Bal gibi de hissediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda cidden hiç obje kenarlarındaki titremeyi göremedin mi?

Nasıl bu farkı hissetmiyoruz. Bal gibi de hissediyorum.

Hocam ben bu videonun fsr ve dlss ile bağlantısını bağdaştıramadım sadece. Fsr ve freesync açınca böyle bir olay yaşamıyorum ben. Yaşadığından şikayetçi olan birine de denk gelmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı