AMD kartlarda LHR var mı?

kaan1890

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. NVIDIA'nin kartlarında LHR modeli öne sürüldü. AMD'nin kartlarında da böyle bir durum söz konusu mu? 6900XT kafama takıldı biraz. Bir de kullandığım monitör G-Sync özelliği var AMD ekran kartına geçersem stutterin sorunlarıyla karşılaşır mıyım? Açıksası G-Sync'ten hiç faydalandım mı faydalanmadım mı pek anlayamadım şu ana kadar.

AMD kartlarda LHR yok ama 6900xt'nin 6800den hiçbir farkı yok mining konusunda bunu da bilin. Şu ana kadar g-sync kullanmadıysanız geçiş yaptığınızda aradaki farkı anlamamanız gerekiyor çünkü arada fark olmayacak.

G-SYNC bence de pofpoflanmış bir teknoloji gibime geliyor artık 3 senelik deneyimlerimden sonra. Asıl amacım oyun oynamak ama yatarken boşta dururkende mining yapmak.

G-SYNC bence de pofpoflanmış bir teknoloji gibime geliyor artık 3 senelik deneyimlerimden sonra. Asıl amacım oyun oynamak ama yatarken boşta dururken de mining yapmak.

6900 XT 1 hafta öncesine kadar alabileceğin en f/p üst seviye karttı Türkiye sınırları içinde ancak şu anda fiyatı yükseldi. Amazon Japonya'da 15.000 TL'ye geliyor.

Zaten kafama esti birden 1080Ti kullanıyorum beni çok iyi götürüyo. Boştada 43 MHS hızda kazdırıyorum arkadasa ama performansı tabiki yeni kartlara göre düşük kalıyo ama fiyat olarakta yeni kartla gülümsettiriyor. :)

Zaten kafama esti birden 1080Ti kullanıyorum beni çok iyi götürüyo. Boştada 43 MHS hızda kazdırıyorum arkadasa ama performansı tabiki yeni kartlara göre düşük kalıyo ama fiyat olarakta yeni kartla gülümsettiriyor. :)

6900 XT mining için değil de oyun için ideal bir kart. Örneğin 1080 Ti'dan iki kat güçlü olup oyunlarda 260-270w civarı güç tüketiyor bu açıdan çok başarılı.

6900 XT 1 hafta öncesine kadar alabileceğin en f/p üst seviye karttı Türkiye sınırları içinde ancak şu anda fiyatı yükseldi. Amazon Japonya'da 15.000 TL'ye geliyor.

Bu fiyata vergi ve kargo dahil değil hocam. Ödeyeceğiniz fiyat 17500 TL o da eğer vakıfbank kullanıyorsanız, diğer banların yen kuru daha yüksek.

Bu fiyata vergi ve kargo dahil değil hocam. Ödeyeceğiniz fiyat 17500 TL o da eğer vakıfbank kullanıyorsanız, diğer banların yen kuru daha yüksek.

Doğrudur ben 185000 üzerinden hesapladım. Yandaki 4000 yalnızca kargo mu yoksa vergisi mi çıkaramadım bir an.

Dosya Ekleri

• 1636305641866.png
    1636305641866.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 131

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı